Noble Health Biotyna voor haar + Silicium 30 tabletten

€ 9,60
Inclusief belasting

Verzorg je haar met ingrediënten Biotine voor haar + silicium

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Noble Health Biotyna voor haar + Silicium 30 tabletten

Biotin for hair + silicon is een product ontwikkeld voor mensen die hun haar willen verzorgen. De samenstelling is niet alleen deze 2 stoffen genoemd in de naam, maar ook b.v. bamboe, paardestaart, selenium, zink en koper. Elk van deze ingrediënten is hier vanwege zijn eigenschappen. Biotine behoort tot de vitamines B. Het neemt deel aan veel belangrijke processen in het lichaam, maar je kunt het vooral goed associëren met de invloed op het uiterlijk. Biotine helpt het haar en de huid gezond te houden. Bovendien helpt het bij het goed functioneren van het zenuwstelsel. Symptomen van een tekort aan biotine zijn huidveranderingen of haaruitval. Elke capsule bevat dus 600% van de dagelijkse behoefte aan deze vitamine. Dankzij deze dosis loop je geen gevaar voor een biotinetekort! Heermoes wordt in de volksgeneeskunde al uitwendig gebruikt, bijvoorbeeld bij haaruitval1. Het silicium dat zowel in deze plant als in bamboe zit, heeft een gunstig effect op het uiterlijk van de huid, het haar en de nagels2. Mineralen spelen een belangrijke rol. Zink en selenium helpen gezond haar te behouden. Koper helpt de juiste haarpigmentatie te behouden, d.w.z. zorgt voor de juiste kleur. Studies naar de samenstelling van de voeding tonen aan dat de hoeveelheid koper in voedsel mogelijk niet de dagelijkse behoefte aan dit element dekt3. Daarom vindt u in elke capsule 100% van de referentiewaarde van koperinname.

HOE TE GEBRUIKEN

De aanbevolen inname is 1 tablet per dag, bij voorkeur 's ochtends - drink het met een glas water na een stevige maaltijd. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding. Een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid. Consumptie van de aanbevolen dagelijkse portie van het product geeft een gunstig effect op de gezondheid.

SAMENSTELLING

vulstof - microkristallijne cellulose, vitamine-mineraalmengsel (nicotinamide, zinkgluconaat, mangaansulfaat, koper (II) gluconaat); bamboescheutenextract (Bambusa Vulgaris), met selenium verrijkte gist, paardestaartkruidenextract (Equisetum arvense L.), vulstof - vernet natriumcarboxymethylcellulose, aardappelzetmeel, antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren; D-Biotine (Biotine).

107643

Specifieke referenties

ean13
5903068650505

Noble Health Biotyna voor...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies