L'biotica Meso Therapy Dermo - behandeling Verstevigende en voedende gezichtscrème SPF30 35 ml

€ 13,79
Inclusief belasting

De crème is geschikt voor de dagelijkse huidverzorging en is bijzonder effectief bij het tegengaan van veroudering en rimpelvermindering

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

L'biotica Meso Therapy Dermo - behandeling Gezichtscrème SPF30 verstevigend en voedend 35 ml

Firming and Nourishing Dermotreatment is een dagcrème met een rijke consistentie en een filter met SPF 30. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-Rijke textuur: De crème heeft een rijke textuur waardoor hij perfect is voor gebruik overdag. Dit zorgt voor een uitgebreide huidverzorging en bescherming gedurende de dag.

-CELL TECH RENO-PROTECTOR®: Deze crème maakt gebruik van de gepatenteerde drievoudige actie CELL TECH RENO-PROTECTOR®-technologie. Het heeft een antioxiderende werking, beschermt en versnelt de celregeneratie en biedt fotoprotectie. Het is een effectieve bescherming tegen huidveroudering en schadelijke UV-straling.

-Hydratatie en rimpelvermindering: De crème bevat hyaluronzuur in vier vormen, dat de huid effectief hydrateert, helpt water in de opperhuid vast te houden en rimpels van binnenuit opvult. Het resultaat is een meer elastische en gehydrateerde huid en verminderde zichtbaarheid van rimpels.

-Voeding en liftend: Dankzij het gehalte aan squalaan, vitamine E, ceramiden en fytocollageen voedt de crème de huid intensief, maakt deze glad en werkt als een onmiddellijke liftende werking, waardoor de huidspanning verbetert.

-Stralingsbescherming: SPF 30 biedt effectieve bescherming tegen UV-straling, waaronder UVA, UVB en IR, die het huidverouderingsproces veroorzaakt door de zon tegengaat.

-Werkzaamheid bevestigd door onderzoek: Instrumentele tests hebben een toename van de huidelasticiteit en een vermindering van de diepte van rimpels aangetoond na regelmatig gebruik van de crème. Bovendien bevestigden applicatietests die bij een groep vrouwen werden uitgevoerd, dat de huid gladder en gevoeder werd en dat de spanning ervan verbeterde.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde huid van gezicht en hals, vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik elke ochtend.

SAMENSTELLING

Aqua , Dicaprylyl Ether, Ethylhexyl Triazone, Dibutyl Adipaat, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyl Triazine, Glycerylstearaat, Titaniumdioxide (nano), Kaliumcetylfosfaat, Glycerine, Dimethicon, Pentyleenglycol, Squalaan, PEG-100 Stearaat, Stearinezuur, Tocoferylacetaat, Trioleïne, glyceryldioleaat, ceramide NP, lecithine, mangiferine, natriumhyaluronaat-crosspolymeer, natriumhyaluronaat, natriumgeacetyleerd hyaluronaat, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, allantoïne, ceramide NG, collageenaminozuren, silica, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, Panthenol , hydroxyacetofenon, polyacrylaat crosspolymeer- 6, Parfum, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Tocoferol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112991
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116085814

L'biotica Meso Therapy...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies