Chlapu Chlap Badgel voor kinderen met de geur van vanille-ijs Beer 500 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Dankzij Chlapu Chlap Miś Badgel geniet je kleintje van zorgeloze momenten tijdens het baden.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Chlapu Chlap Badgel voor kinderen met de geur van vanille-ijs Teddybeer 500 ml

Chlapu Chlap Teddybeer Badgel voor Kinderen is een uniek product dat het badderen van uw baby tot een uiterst aangenaam en veilig moment maakt. De speciaal ontwikkelde formule van deze gel verzorgt de gevoelige huid van kinderen vanaf de eerste levensdagen. Het is vrij van parabenen, kunstmatige kleurstoffen en allergenen en garandeert de veiligheid van uw kind tijdens het baden. Bovendien is de formule zacht voor de ogen, wat betekent minder tranen en meer glimlachen tijdens het baden. Het bevat ook natuurlijke extracten die de huid van je baby verzorgen. Dankzij Chlapu Chlap Miś Badgel geniet uw kleintje van zorgeloze momenten tijdens het baden en weet u zeker dat u zijn gevoelige huid op de best mogelijke manier verzorgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Giet een kleine hoeveelheid gel onder stromend water terwijl u de badkuip vult. Meng voorzichtig om een rijk schuim te verkrijgen. Het baden van uw baby duurt ongeveer 10-15 minuten. Spoel het lichaam van uw baby na het baden grondig af met schoon water.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, glycerine, cocamide mea, natriumchloride, parfum, dmdm, hydantoïne, dinatriumedta, ci 42090, ci 17200, de volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112666

Specifieke referenties

ean13
5901738824331

Chlapu Chlap Badgel voor...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies