Sylveco dla dzieci 3+ Pianka do mycia ciała i włosów 290 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Fluweelachtig schuim voor het wassen van haar en het hele lichaam

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Sylveco for children 3+ Schuim voor het wassen van lichaam en haar 290 ml

Fluweelachtig schuim voor het wassen van haar en het hele lichaam, met een lekker bosbessenaroma. Het bevat delicate wasmiddelen die de gevoelige huid van kinderen effectief reinigen en niet irriteren. Aloë- en kamille-extracten, panthenol en allantoïne kalmeren en kalmeren eventuele irritatie. Cranberry-olie en tarwe-eiwitten behouden het juiste niveau van hydratatie en versterken de beschermende barrière van de huid en geven het haar zachtheid en elasticiteit. Het schuim zat in een fles, die versierd was met charmante dierfiguren. Kleine helden herinneren je eraan waar het product voor bedoeld is, en de esthetische en aantrekkelijke uitstraling van de verpakking past perfect in de kinderbadkamer. Het pompje dat aan de fles is bevestigd, vergemakkelijkt de dosering en stimuleert het kind om te leren wassen.

HOE TE GEBRUIKEN

Maak je lichaam en/of haar nat. Breng het schuim aan en masseer zachtjes het lichaam en/of het haar. Productresten grondig wegspoelen. Herhaal indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Glycerine, Chamomilla Recutita Bloem Extract, Aloe Barbadensis Blad Extract, Panthenol, Vaccinium Macrocarpon Zaadolie, Glyceryl Oleaat, Gehydrolyseerd Tarwe Eiwit, Allantoïne, Melkzuur, Natriumbenzoaat, Parfum

109246

Specifieke referenties

ean13
5902249015775

Sylveco dla dzieci 3+...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies