L'biotica Oxy Treatment Dermo - behandeling Voedende en zuurstofrijke gezichtscrème voor de nacht 35 ml

€ 13,79
Inclusief belasting

De crème is bedoeld voor de huid met een ongelijkmatige kleur, verkleuring, grijze en vochtarme huid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

L'biotica Oxy Treatment Dermo - behandeling Voedende en zuurstofrijke gezichtscrème voor de nacht 35 ml

Nourishing and Oxygenating Dermo-Treatment is een crème met een rijke consistentie voor gebruik 's nachts, die veel voordelen biedt voor de huid. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-CELL TECH RENO-PROTECTOR®: De crème maakt gebruik van de gepatenteerde CELL TECH RENO-PROTECTOR®-technologie met drievoudige werking. Het voorkomt huidveroudering, beschermt en versnelt het celregeneratieproces en biedt ook bescherming tegen schadelijke UV-straling.

-Vitamine C: De crème bevat een stabiele vorm van vitamine C, die antioxiderende en antirimpeleigenschappen heeft. Vitamine C ondersteunt de collageensynthese, wat de elasticiteit en gladheid van de huid helpt verbeteren. Bovendien helpt het de intensiteit van verkleuring te verminderen en pigmentlaesies van verschillende oorsprong lichter te maken.

-OXY ACTIVE CPLX: Dit is een actief zuurstofcomplex dat helpt de zichtbaarheid van rimpels te verminderen, de huid glad te maken en het gezonde uiterlijk te herstellen.

-Hydraterende werking: De crème bevat Natural Moisturizing Factor ( NMF ), die helpt het vocht van de huid aan te vullen en uitdroging te voorkomen.

-Vermindering van verkleuringen: De crème bevat arbutine, dat de synthese van melanine in de huid blokkeert, waardoor de intensiteit van verkleuringen wordt verminderd en de huidtint wordt egaal.

-Werkzaamheid bevestigd door onderzoek: Instrumentele tests hebben aangetoond dat na 8 weken regelmatig gebruik van de crème de huid elastischer was, de diepte van de rimpels afnam en de intensiteit van de verkleuring afnam. De respondenten bevestigden ook dat de huid gladder wordt en verkleuringen afnemen.

Deze crème is bedoeld voor de huid met een ongelijkmatige teint, verkleuring, grijs en uitgedroogd. Als u het 's nachts gebruikt, helpt het de huid te regenereren en te hydrateren, en vermindert het rimpels en verkleuringen, wat bijdraagt aan een gezonder en jeugdiger uiterlijk van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde huid van gezicht en hals, vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik elke avond.

SAMENSTELLING

Aqua , Tripelargonine, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , Glycerine, Tribehenine PEG-20 Esters, Mangifera Indica Zaadboter, Capryl/Caprinetriglyceride, Cetearylalcohol, Alfa-Arbutine, Trimethylsiloxysilicaat, Pentyleenglycol, Tocoferylacetaat, Hydroxyethylacrylaat/Natriumacryloyldimethyl Tauraatcopolymeer, trehalose, mangiferine, natriumhyaluronaat, Magnesium , zinkgluconaat, Copper , natriumlactaat, nonapeptide-1, dimethicon, dimethicon-crosspolymeer, hydroxyethylureum, polyacrylaat-crosspolymeer-6, PEG-8, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, natriumbenzotriazolylbutylfenol Sulfonaat, buteth-3, lecithine, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol, tocoferol, ascorbylpalmitaat, ascorbinezuur, natriumcitraat, tributylcitraat, citroenzuur, silica, CI 77492, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112997
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116085944

L'biotica Oxy Treatment...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies