L'biotica Acid Treatment hydro Dermo -gladmakend en normaliserend gezichtsmasker 1 stuk

€ 5,30
Inclusief belasting

Met dit masker wordt uw huid glad, gehydrateerd, gereinigd en verfrist

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

L'biotica Acid Treatment hydro Dermo - gladmakend en normaliserend gezichtsmasker 1 stuk

Het Smoothing-Normalizing Dermo-Mask is een product in de vorm van een tweedelig hydrogel-gezichtskompres dat veel voordelen biedt voor de huid. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-Salicylzuur en betaïne: dit complex reguleert de talgafscheiding, reinigt de poriën en vermindert mee-eters. Ze exfoliëren de huid zachtjes zonder deze te irriteren of uit te drogen.

-Glycolzuur: Helpt de dikte van het stratum corneum te verminderen, wat leidt tot een gladdere huid en vermindering van ondiepe rimpels.

-Toverhazelaarwater: Betovert, normaliseert en reguleert de talgproductie en vermindert de zichtbaarheid van de poriën.

-D- Pantenol : Verzacht irritaties en geeft de huid comfort.

-Werkzaamheid bevestigd door onderzoek: Na gebruik van het masker kunt u een onmiddellijk effect verwachten in de vorm van een zachte, gladde, gehydrateerde en stralende huid. Na 4 weken regelmatig gebruik van het masker zult u ontstopte en gereinigde poriën en een vermindering van onvolkomenheden en mee-eters opmerken.

-Beoogd gebruik: Het product is bedoeld voor de normale, gecombineerde, vette en onvolmaakte huid.

Met dit masker wordt uw huid glad, gehydrateerd, gereinigd en verfrist.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op een grondig gereinigde en getinte huid met producten uit het PURE Estetic-assortiment. Knip het zakje voorzichtig open. Haal het masker uit de verpakking en vouw beide delen open. Breng aan op het gezicht, beginnend vanaf het bovenste gedeelte. Laat het masker 15-20 minuten inwerken. Na de aangegeven tijd verwijdert u het masker voorzichtig van uw gezicht en masseert u de resterende essentie in de huid.

SAMENSTELLING

Propaandiol, Aqua , Glycolzuur, Betaïne Salicylaat, Panthenol , Niacinamide, Amandelzuur, Glycerine, Lecithine, Mangiferine, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Trideceth-9, Polyacrylaat Crosspolymeer-6, Allantoïne, Natriumhydroxide, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113003

Specifieke referenties

ean13
5900116085913

L'biotica Acid Treatment...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies