L'biotica Meso Therapy Dermo - behandeling Gladmakend en modellerend Serum voor de nacht 30 ml

€ 17,10
Inclusief belasting

Serum is een ideale optie voor intensieve nachtelijke huidverzorging, helpt rimpels te verminderen, de elasticiteit te verbeteren en de huid te verstevigen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

L'biotica Meso Therapy Dermo - behandeling Gladmakend en modellerend Serum 30 ml

De Smoothing and Modeling Dermotreatment is een geconcentreerd serum in de vorm van een lichte emulsie, ontwikkeld om intensieve huidverzorging te bieden tijdens het slapen. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-CELL TECH RENO-PROTECTOR®: Het serum maakt gebruik van de gepatenteerde CELL TECH RENO-PROTECTOR®-technologie met drievoudige werking, die huidveroudering voorkomt, het celregeneratieproces beschermt en versnelt en fotobescherming biedt.

- Retinol : Het serum bevat 1% pure retinol in een bolvormige drager. Retinol helpt de productie van collageen te verhogen, wat leidt tot een gladdere huid en minder rimpels. Het verbetert ook de spanning en elasticiteit van de huid.

-Niacinamide: Het serum bevat 10% niacinamide, dat de synthese van belangrijke stoffen voor de huid stimuleert, die verantwoordelijk zijn voor hydratatie, elasticiteit en versteviging. Helpt het gezonde uiterlijk van de huid te behouden.

-Hydratatie: Dankzij het gehalte aan 5 % hyaluronzuur zorgt 4D CPLX-serum voor langdurige hydratatie van de huid. Hyaluronzuur helpt de huid glad en geregenereerd te houden.

-Ceramiden: Het serum bevat ceramiden, die de tekorten aan intercellulair cement in de epidermis helpen aanvullen. Dit beschermt tegen vochtverlies en behoudt het gezonde uiterlijk van de huid.

-Werkzaamheid bevestigd door onderzoek: Instrumentele tests hebben een verbetering van de huidelasticiteit en een vermindering van de diepte van rimpels aangetoond na regelmatig gebruik van het serum. Toepassingstests bij een groep vrouwen bevestigden het gladmaken van de huid, de reconstructie ervan en de verbetering van de spanning.

Het serum is een ideale optie voor intensieve nachtelijke huidverzorging, helpt rimpels te verminderen, de elasticiteit te verbeteren en de huid te verstevigen. Bij elke dag gebruik wordt de huid zichtbaar jonger en stralender.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid serum aan op de gereinigde huid van gezicht en hals, vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik 's avonds, elke dag of afhankelijk van de behoeften van de huid.

SAMENSTELLING

Aqua , Niacinamide, Coco-Caprylaat/Capraat, Pentyleenglycol, Isopropylpalmitaat, Vitis Vinifera-zaadolie, Polyglyceryl-6-stearaat, Hydroxyacetofenon, Hydroxypropylcyclodextrine, Ceramide NP, Retinol, Ceramide NG, Natriumgeacetyleerd hyaluronaat, Natriumhyaluronaat, Natriumhyaluronaat-crosspolymeer, Gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, mangiferine, trioleïne, glyceryldioleaat, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, polyglyceryl-6-behenaat, glycerylstearaat, cetearylalcohol, PEG-8, polyacrylaat-crosspolymeer-6, hydroxyethylacrylaat / natriumacryloyldimethyltauraat-copolymeer, tocoferol, allantoïne, ascorbylpalmitaat, Ascorbinezuur, glycerine, ethylhexylglycerine, lecithine, citroenzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112994
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116090801

L'biotica Meso Therapy...

€ 17,10
group_work Toestemming voor cookies