Emotopic Beschermende Bademulsie Vanaf de 1e levensdag 200 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

De bademulsie is bedoeld voor dagelijks gebruik om de symptomen van atopische dermatitis te voorkomen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Emotopic Beschermende Bademulsie Vanaf de 1e levensdag 200 ml

De bademulsie is bedoeld voor dagelijks gebruik om de symptomen van atopische dermatitis ( AZS ), zoals een droge huid, irritatie en roodheid, te voorkomen. Het wordt ook aanbevolen voor de gevoelige en gevoelige huid die de neiging heeft extreem droog te zijn. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen en ingrediënten:

-Het voorkomen van de symptomen van atopische dermatitis: De emulsie is ontworpen om de symptomen van atopische dermatitis te helpen voorkomen en een gezonde huid te behouden. Kan elke dag gebruikt worden tijdens het baden.

-Hydraterende en bescherming: De emulsieformule is gebaseerd op een unieke combinatie van hennep-, koolzaad- en sojaolie. Deze ingrediënten herstellen de natuurlijke beschermende barrière van de huid, verminderen droogheid, jeuk, irritatie en overmatige gevoeligheid voor externe factoren.

-Wassen en hydrateren: de emulsie, gecombineerd met water tijdens het baden, creëert een delicate, melkachtige wasemulsie die het lichaam effectief reinigt van onzuiverheden. Bovendien voorkomt het waterverlies uit de opperhuid, hydrateert en oliën de huid langdurig.

- Aanvullen van huidlipiden: speciaal geselecteerde ingrediënten helpen lipidentekorten in de huid aan te vullen, bieden een natuurlijke bescherming tegen irritatie en versterken de beschermende functies tegen schadelijke externe factoren.

-Gebruik vanaf de eerste levensdag: De emulsie is geschikt voor gebruik vanaf de eerste levensdag en is dus veilig voor de gevoelige huid van baby's. Het gebruik van emulsie tijdens het baden kan helpen een gezonde huid te behouden en de symptomen van atopische dermatitis te voorkomen.

Systematisch gebruik van huidverzorgingsproducten zoals deze emulsie is belangrijk om een gezonde huidconditie te behouden, vooral als u vatbaar bent voor atopische dermatitis of overmatige droogheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Giet 1-2 dopjes emulsie in een kinderbadje gevuld met water. Door de bereiding, gecombineerd met water, ontstaat een delicate, melkachtige emulsie. De watertemperatuur mag niet hoger zijn dan 37°C. Was het lichaam en het hoofdje van uw baby voorzichtig met melkachtig water. Spoelen is niet nodig.

SAMENSTELLING

Verzachtende middelen: hennepolie, koolzaadolie, sojaolie, paraffineolie en andere, hulpstoffen, oppervlakteactieve stoffen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114187
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900717691056

Emotopic Beschermende...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies