Arnica Floslek Gel voor verwijde bloedvaten, kneuzingen, blauwe plekken en zwellingen 50 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Arnica gel is een veelzijdig huidverzorgingsproduct dat gebruikt kan worden voor de dagelijkse verzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Arnica Floslek Gel voor verwijde bloedvaten, kneuzingen, blauwe plekken en zwellingen 50 ml

Arnica-gel voor huidverzorging, vooral de huid met verwijde haarvaten. Het is ook een effectieve eerste hulp bij zwellingen, blauwe plekken, zwellingen en blauwe plekken. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen:

-Vermindert de verschijning van roodheid en blauwe plekken en egaliseert de huidskleur, waardoor het algehele uiterlijk van de huid wordt verbeterd.

-Het heeft een zacht verkoelend en verzachtend effect op zwellingen, verwondingen en zwellingen, wat verlichting en comfort brengt.

-Versnelt het regeneratieproces van de huid, waardoor deze na verwondingen en irritaties terugkeert naar een gezonde toestand.

-Verbetert de hydratatie van de huid, wat zich vertaalt in spanning en elasticiteit. Hierdoor is de huid minder vatbaar voor de vorming van de zogenaamde "wallen" en donkere kringen onder de ogen.

Arnica-gel is een veelzijdig huidverzorgingsproduct dat zowel voor de dagelijkse verzorging als als eerstehulpmiddel bij kleine huidletsels en irritaties kan worden gebruikt.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid gel gelijkmatig over de onderste en bovenste oogleden, op veilige afstand van de conjunctivale zak. Laat het absorberen. Gebruik 's ochtends en 's avonds, ook onder make-up.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, dipropyleenglycol, Panthenol , Arnica Montana bloemenextract, Arnica Chamissonis bloemenextract, carbomeer, triethanolamine, ethylhexylglycerine, caprylhydroxaminezuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114487

Specifieke referenties

ean13
5905043000107

Arnica Floslek Gel voor...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies