Nizoral Daily Care Conditioner voor haar dat gevoelig is voor roos 200 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Conditioner speciaal gemaakt voor mensen die gevoelig zijn voor roos

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nizoral Daily Care Conditioner voor haar dat gevoelig is voor roos 200 ml

Nizoral Daily Care is een conditioner die speciaal is ontwikkeld voor mensen die gevoelig zijn voor roos. De doeltreffendheid ervan is bevestigd door toepassing en microscopische tests. Het heeft een multidirectioneel effect, herstelt de haarstructuur, vermindert schilfering en roos van de hoofdhuid en zorgt voor langdurige hydratatie. Bovendien beschermt het het haar tegen broosheid en gespleten haarpunten, waardoor de algehele conditie wordt verbeterd. De dermatologisch geteste Nizoral Daily Care conditioner biedt elke dag uitgebreide verzorging voor gezond en mooi haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de conditioner over je handen en breng het vervolgens aan op je haar, beginnend bij de wortels. De belangrijkste zijn de middelste en laatste delen van het haar, die zorgvuldige verzorging en een goede conditioner vereisen. U moet echter ook een kleine hoeveelheid op de haarwortels aanbrengen om uw hoofdhuid en haar in uitstekende conditie te houden.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Propyleenglycol, Behentrimoniumchloride, BehenamidopropylDimethylamine, Inuline, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Butyrospermum Parkii Boter, Macadamia Ternifolia Zaadolie, Glycerine, Amaranthus Caudatus Zaadextract, Piroctone Olamine, Gehydrolyseerde Jojoba Esters, Saccharide Isomeraat, Undecaan, Tridecaan , Zea Mays-zetmeel, melkzuur, isopropylalcohol, tocoferol, bèta-sitosterol, squaleen, glycine-sojaolie, fenoxyethanol, benzylalcohol, gluconolacton, fenethylalcohol, Calcium , calciumgluconaat, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, citroenzuur, natriumcitraat , Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114835
a lot

Specifieke referenties

ean13
8596024022804

Nizoral Daily Care...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies