Biotebal Effect specialist anti-haaruitval conditioner 200 ml

€ 9,90
Inclusief belasting

De conditioner vermindert effectief haaruitval en verzorgt deze intensief

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Biotebal Effect specialist anti-haaruitval conditioner 200 ml

De hoofdhuid- en haarverzorgende conditioner is ontwikkeld om de uitdagingen van beschadigd, verzwakt en uitvallend haar het hoofd te bieden. De effectiviteit ervan is bevestigd door tests uitgevoerd in gerenommeerde laboratoria, wat de hoge kwaliteit van het product bewijst. De NutriProBiotinum-formule, gebaseerd op ingrediënten van natuurlijke oorsprong, vormt maar liefst 9-1 1% van de totale samenstelling van de conditioner. Dit is een ecologische oplossing ondersteund door eco-verpakkingen met minimaal 45% PCR-recyclaat. De werking van de conditioner is multidirectioneel. Allereerst beperkt het effectief haaruitval en verzorgt het intensief. Een schat aan voedingsstoffen, waaronder arganolie, een uitstekende bron van onverzadigde vetzuren en vitamine E, draagt bij aan de regeneratie en voeding van het haar. De samenstelling bevat ook polysacharide, wat zorgt voor langdurige hydratatie. Dit maakt het haar flexibeler en minder vatbaar voor breuk, wat zich vertaalt in de algehele conditie. Onderzoek bevestigt dat de conditioner een positief effect heeft op de conditie van het haar. Bij 100% van de respondenten vermindert het haarverlies, verhoogt het de haardichtheid en bevordert het de verschijning van nieuw haar. Bovendien maakt het het kammen van nat haar gemakkelijker en neemt de gemiddelde glans van het haar toe met maar liefst 57%. Deze producten zijn bedoeld voor iedereen die uitgebreide en effectieve verzorging voor hun haar wil, met zorg voor de natuurlijke omgeving.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid conditioner aan op de hoofdhuid en het gewassen haar. Masseer de conditioner in de punten van je haar. Laat de conditioner ongeveer 5 minuten inwerken en spoel daarna je haar en hoofdhuid grondig uit met lauw water. De conditioner kan elke dag worden gebruikt.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Propyleenglycol, BehenamidopropylDimethylamine, Isopropylpalmitaat, Glycerine, Cetrimoniumchloride, Cetylalcohol, Parfum, Diaminopyrimidineoxide, Cynara Scolymus-bladextract, Argania Spinosa Kernelolie, Biotine, Biosacharidegom-1, Behentrimoniumchloride, Dipropyleenglycol, Propaandiol, gluconolacton, Calcium , melkzuur, hydroxyethylcellulose, natriumnitraat, natriumhydroxide, citroenzuur, natriumbenzoaat, natriumlevulinaat, glycerylcaprylaat, natriumanisaat, levulinezuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115331

Specifieke referenties

ean13
5903060621992

Biotebal Effect specialist...

€ 9,90
group_work Toestemming voor cookies