NeoMag overwerkt 50 tabletten

€ 7,50
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7
Niet op voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en uitputting en tot het behoud van een normaal energiemetabolisme. Het helpt bij het goed functioneren van het zenuwstelsel en het behouden van de juiste psychologische functies. Maté draagt bij tot het verhogen van de weerstand tegen lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, dankzij zijn stimulerende en verstevigende eigenschappen. Ginseng helpt de intellectuele en fysieke fitheid te behouden in geval van zwakte, uitputting, vermoeidheid en verminderde concentratie. Riboflavine, vitamine B6, vitamine B12, niacine en pantotheenzuur dragen bij aan de vermindering van vermoeidheid en uitputting. Thiamine, riboflavine, vitamine B6, vitamine B12, niacine en pantotheenzuur dragen bij tot de instandhouding van een normaal energiemetabolisme. Thiamine, riboflavine, vitamine B6, vitamine B12 en niacine helpen bij het goed functioneren van het zenuwstelsel. Thiamine, vitamine B6, vitamine B12 en niacine helpen om normale psychologische functies te behouden.

Sollicitatie

Aanvulling van de voeding met ingrediënten die bijdragen aan de vermindering van vermoeidheid en uitputting.

Aanbevolen inname

Volwassenen: 2 tabletten per dag.

Ingrediënten

Vulstof: cellulose, magnesiumcarbonaat, extract van matéblad, extract van ginsengwortel, glansmiddel: magnesiumzouten van vetzuren, vulstof: vernet natriumcarboxymethylcellulose, antiklontermiddel: siliciumdioxide, nicotinamide, calcium-D-pantothenaat , pyridoxine hydrochloride, riboflavine, thiaminemononitraat, cyanocobalamine.

2 tabletten bevatten: magnesium 70 mg (19%)*, hulstbladextract uit Paraguay (Ilex paraguariensis, mate) 70 mg, ginsengwortelextract (Panax ginseng) 35 mg, thiamine (vitamine B1) 0,275 mg (25%)*, riboflavine (vitamine B2 ) 0,35 mg (25%)*, vitamine B6 0,7 mg (50%)*, vitamine B12 0,625 mcg (25%)*, niacine 4 mg niacine-equivalent (25%)*, pantotheenzuur 1, 5 mg (25%)*.

*RWS- Referentie-innamewaarde.

Waarschuwingen

Niet gebruiken als u allergisch bent voor een van de ingrediënten van het preparaat. Het wordt afgeraden het product te gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Belangrijke tips

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden.
Een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vormen de basis voor een goede werking van het lichaam.
Het voedingssupplement kan niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding.
Bewaren in de originele verpakking bij een temperatuur beneden 25°C, buiten het bereik van kleine kinderen.
Beschermen tegen licht en vocht.
Als u medicijnen gebruikt, raadpleeg dan uw arts voordat u een preparaat met ginseng inneemt.
Het product mag niet langer dan 3 maanden worden gebruikt.

03825

Specifieke referenties

ean13
5908254186967

NeoMag overwerkt 50 tabletten

€ 7,50
group_work Toestemming voor cookies