Sab Simplex Babydruppels voor koliek 30 ml

€ 17,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
17
Niet op voorraad

< strong > Sab Simplex zijn Duitse druppels die een effectieve manier zijn om kolieken, buikpijn en winderigheid aan te pakken. Als uw kind lijdt aan kolieken, buikpijn en een opgeblazen gevoel, zou het gebruik van Sab Simplex- druppels verlichting moeten brengen voor uw baby. Sab Simplex is een bewezen preparaat voor koliek bij kinderen, dat al vele jaren wordt gebruikt door ouders in Duitsland en andere Europese landen.

Hoe Sab Simplex-druppels werken

Sab Simplex is een antischuimpreparaat zorgen voor de afbraak van schuim, wat de opname van gas in de maag voorkomt en ingewanden. Op deze manier kunnen de gassen op een natuurlijke manier ontsnappen of hun opname door de darmwand. In delen van het systeem lucht is ook aanwezig in verschillende hoeveelheden in het spijsverteringskanaal, mogelijk gassen die tijdens het slikken samen met voedsel terechtkomen i worden gevormd tijdens de afbraak van bacteriën die in het systeem aanwezig zijn voedsel.

Ingeslikte lucht gaat gedeeltelijk weg tijdens Boeren, de gassen worden dan gedeeltelijk door de darmwand opgenomen of ze gaan door de anus van het lichaam. Als de balans is verbroken accumulatie en verdrijving van gassen, bellen worden geproduceerd, die ze schuimen de mucosale coating op de wand van het spijsverteringskanaal en dit dan voorkomt het de natuurlijke opname en uitdrijving van gassen. Is dit veroorzaakt het gevoel van volheid, een opgeblazen gevoel en spanning in de buik. Omlaag verhoogde productie van gassen in het spijsverteringskanaal helpt bij een grote voedingsfouten (hoog aandeel vetten en eiwitten in voedsel, enz.). Sab Simplex breekt de luchtbellen in het schuim af het slijmvlies van de darmwand, maar daar wordt het niet in opgenomen wordt onveranderd uit het lichaam uitgescheiden.



Toepassingsgebieden van Sab Simplex druppels

Sab Simplex wordt onder andere gebruikt:

-voor de symptomatische behandeling van gastro-intestinale aandoeningen geassocieerd met overmatige gasafscheiding, bijv. opgeblazen gevoel, gevoel overloop
- ter voorbereiding op onderzoeken in de buikstreek, zoals röntgenfoto's en echografie, en ter voorbereiding op gastroscopie en endoscopie
- met verbeterde gasafgifte na operaties - met vergiftiging


Ingrediënten van Sab Simplex druppels

1 ml (ca. 25 druppels) van de in te nemen suspensie bevat 69,19 mg Simeticon

Overige ingrediënten van Sab Simplex : Carbomeer, citroenzuur, hypromellose, natriumbenzoaat, stof zoetstof (aspartaam), sacharine, sorbinezuur, frambozensmaak, aroma vanille, water.



Contra-indicaties voor het gebruik van Sab Simplex-druppels

Sab Simplex mag niet worden gebruikt met overgevoeligheid voor Simeticon of andere bestanddelen van het geneesmiddel. Die zijn er niet contra-indicaties voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding.

04186

Specifieke referenties

ean13
00893334

Sab Simplex Babydruppels...

€ 17,60
group_work Toestemming voor cookies