India Szampon do włosów z olejem konopi 400 ml

€ 12,51
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Het hydrateren, gladmaken en verdikken van de haarstructuur en het voorkomen van gespleten haarpunten zijn de natuurlijke eigenschappen van hennepolie, het belangrijkste actieve ingrediënt van India Hair Shampoo.

Hennepolie heeft een hoge affiniteit voor keratine, waardoor het gemakkelijk door het haar wordt opgenomen en het glans, zachtheid en volume geeft. Het gehalte aan voedingsstoffen (voornamelijk EFA's) beïnvloedt de regulering van het werk van talgklieren op het hoofd en voorkomt zo vettig haar. Aanvullende stoffen helpen bij het kammen en stylen van het kapsel.

✓ Hennepolie - voedt het haar intensief en maakt het makkelijker doorkambaar en kalmeert de geïrriteerde hoofdhuid. Dankzij het gehalte aan voedingsstoffen voorkomt het vettig haar.

✓ Collageen - zorgt voor een goede hydratatie, verbetert de structuur en het volume van het haar en heeft een positief effect op de natuurlijke styling.

✓ D- panthenol - hydrateert de haarvezel, garandeert glans van het haar en vermindert de neiging tot gespleten haarpunten.

67520

Specifieke referenties

ean13
5901138249659

India Szampon do włosów z...

€ 12,51
group_work Toestemming voor cookies