L'biotica BIOVAX Shampoo voor alle haartypes met Avocado olie en Bamboe 200 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

strong Het effect van de multidimensionale reconstructie van 3D Bamboo Protect
- haar fris, licht, vol volume
- gehydrateerde, zachte en gladde lokken
- vermindering van vezelbreuk
- natuurlijke, gezonde glans

Hoofdingrediënten:

Bamboewortelextract is de rijkste natuurlijke bron van organisch silicium dat de versteviging, verdikking en verdikking van vezels bevordert.

Bamboo Leaf Extract voorziet slapende haarzakjes van zuurstof, stimuleert ze tot leven en stimuleert het haar om sneller te groeien.

Jonge Bamboescheutenolie, hoge concentratie vitaminen en mineralen, versterkt de haarkern en maakt het bestand tegen beschadiging van de interne structuur.

Avocado olie dankzij de hoge voedingswaarde Omega 3-zuren, vullen de tekorten in de lipidensamenstelling van het haar aan. Omslag vezels met een beschermend filter, waardoor gespleten haarpunten worden voorkomen.

83% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

0% siliconen 0% parabenen 0% paraffine 0% SLS/SLES

Deze stoffen kunnen huidirritatie en zelfs aandoeningen veroorzaken opruiend. Ze dragen bij aan de vorming van roos, jeuk en droogheid van de hoofdhuid. Biovax was gebaseerd op natuurlijke en veilige werkzame stoffen.

Hoe te gebruiken: Breng de juiste hoeveelheid shampoo aan nat haar en hoofdhuid, masseer tot schuim. Dan goed afspoelen met lauw water. Herhaal indien nodig. IN bij contact met de ogen deze met veel water uitspoelen.

68215

Specifieke referenties

ean13
5905279070219

L'biotica BIOVAX Shampoo...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies