Fitocolor Coloring haarbalsem Donkerbruin 140 ml

€ 2,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Natuurlijke haarkleurbalsem Fito Color Professional is een modern professioneel product van de hoogste kwaliteit! Verzorgende formule ontwikkeld op basis van kleurpigmenten, arganolie en natuurlijke extracten. Het zorgt voor een prachtige, heldere kleur, voedt het haar effectief en creëert een unieke kleur verschijning!

Na het aanbrengen van de balsem krijgt het haar een exclusieve tint, wordt het glad, dik en glanzend, zoals na biolaminatie in de salon ! Natuurlijke extracten, arganolie helpen het haar over de gehele lengte direct te versterken , waardoor het dik en glanzend wordt sterk. De balsem voedt diep , herstelt en garandeert de duurzaamheid van de gekozen balsem schaduw.

De lotion bevat geen ammoniak, het is gemakkelijk aan te brengen.

HOE TE GEBRUIKEN

Trek handschoenen aan, bescherm je kleding met een handdoek. Breng de balsem gelijkmatig aan op schoon, droog haar, laat 20-30 minuten intrekken, voor een meer verzadigde tint 30-40 minuten laten intrekken, voor grijs haar 40-50 minuten. Het verfeffect is afhankelijk van de natuurlijke kleur en structuur van het haar. Verlenging van de kleuringstijd resulteert in een donkerdere tint van de geselecteerde kleur. Spoel na het kleuren je haar grondig uit met warm water zonder shampoo te gebruiken.

SAMENSTELLING INCI

Aqua , Argania Spinosa Pitolie, Arctium Lappa Zaadolie, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Rheum Rhaponticum Wortel Extract, Chamomilla Recutita Extract, Honey Extract, Urtica Dioica Extract, Eugenia Caryophyllus Bloem Extract, Pelargonium Peltatum Extract, Vitis Vinifera Zaadolie, Simmondsia Chinensis Zaad Olie, Olea Europaea-fruitolie, Cetearylalcohol, Ceteareth-23, Propyleenglycol, Monoethanolamine, Hydroxyethylcellulose, Gehydrolyseerde keratine, Triethanolamine, Parfum, Basic Brown 16, Basic Blue 99, Phenoxyethanol.

100925

Specifieke referenties

ean13
4630097670785

Fitocolor Coloring...

€ 2,90
group_work Toestemming voor cookies