TIGI Bed Head for Men Stylingwaxstick 73 g

€ 8,49
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Een eenvoudige manier om een herenkapsel te stylen? TIGI Bed Head Wax Stick is een innovatief product waarmee je in bijna één beweging textuur en een gladde, semi-matte finish krijgt en zorgt voor duurzaamheid van styling. Het bevat een mengsel van natuurlijke wassen met een mengsel van ricinusolie, waardoor het niet alleen de strengen disciplineert en het kapsel beschermt tegen ongunstige omstandigheden, maar ook het haar voedt, waardoor het vocht vasthoudt, het sterk en flexibel maakt. Was behoudt zijn plasticiteit bij hoge temperaturen, dus als je je haar opnieuw wilt stylen, verwarm het dan een beetje met een föhn en breng het opnieuw in model. Het resultaat Geeft je veel stylingmogelijkheden - van stekelige, puntige lokken tot een perfect gladde look. Zorgt voor een natuurlijke, semi-matte finish, disciplineert uitstekende punten, maakt lokken glad. Fixeert het kapsel perfect en versterkt het haar zodat het van nature vol leven is.

Hoe te gebruiken: Gebruik op droog of vochtig haar. Korte kapsels - breng de wax in cirkelvormige bewegingen aan over het hele hoofd en style de lokken. Langer haar - Breng aan vanaf het midden van de lengte tot aan de punten voor een gedefinieerde look met gedefinieerde lagen en tem onhandelbaar haar.


Ricinus Communis (Castor) Zaadolie, Bijenwas (Cera Alba/Cire dÕAbeille), Gehydrogeneerde Ricinusolie, Rhus Succedanea Fruitwas, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Was, Sorbitanstearaat, Geur (Parfum), BHT, Benzylbenzoaat, Benzylsalicylaat , Butylfenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarine, Geraniol, Limonene, Linalool.

101321

Specifieke referenties

ean13
615908403718

TIGI Bed Head for Men...

€ 8,49
group_work Toestemming voor cookies