Trust My Sister Eiwitmasker voor Hoog Poreus Haar 150 g

€ 8,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

De aanwezigheid van eiwitten uit kasjmier, tarwe en rijst, evenals katoenzaadolie en druivenpitten maken de lokken gehydrateerd, gevoed, veerkrachtig en vol glans.

Kenmerken:

  • eiwit
  • hoog poreus haar
  • regenereert
  • versterkt
  • voorkomt kroezen
  • voorkomt statische elektriciteit
  • hydrateert

Meer informatie over Trust My Sister Proteïnemasker voor hoog poreus haar

strong Trust My Sister proteïne haarmasker is een samenstelling speciaal geselecteerde ingrediënten voor de verzorging hoog poreus haar. Het masker bevat macromoleculen eiwitten en oliën, geschikt voor hoog poreus haar. Formule masker is verantwoordelijk voor haarregeneratie en revitalisering . Het Trust My Sister-eiwitmasker hydrateert het haar diep en de toevoeging van keratine zorgt voor een tweeledig effect - het beschermt het haar aan de oppervlakte en dringt door in de structuur, waardoor verliezen en schade worden aangevuld. Kap helpt om de haarschubben te sluiten zodat ze glad zijn en kroezen stoppen. Het voorkomt ook dat ze elektrificeren. Het maakt het haar zachter aanvoelend, glad en verhoogd aan de basis.

Gebruik

aanbrengen op gewassen, vochtig haar, 10 - 30 minuten laten inwerken, daarna uitspoelen. Vermijd contact met de ogen.

Samenstelling van Trust My Sister Protein Mask voor Hoog Poreus Haar

Ingrediënten (INCI) : Aqua , Cetearyl Alcohol, Isopropylmyristaat, Behentrimoniumchloride, Glycerine, Gossypium Herbaceum Zaadolie, Cetrimonium Chloride, Vitis Vinifera Zaadolie, Gehydrolyseerde wol, gehydrolyseerde rijstproteïne, gehydrolyseerde tarweproteïne, Gehydrolyseerd Tarwezetmeel, Gehydrolyseerde Keratine, Keratine, Leuconostoc/Radijs Wortelfermentfiltraat, Polyquaternium-6, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, dehydroazijnzuur, citroenzuur, parfum, kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, benzylalcohol, fenoxyethanol.

102051

Specifieke referenties

ean13
5902539715262

Trust My Sister Eiwitmasker...

€ 8,80
group_work Toestemming voor cookies