Recepty Babuszki Agafii Haarmasker tegen haaruitval 200 ml

€ 3,50
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Recepten van Babushka Agafia Natuurlijk gecertificeerd haarmasker tegen haaruitval - 200 ml

Indicaties:

Oma Agafii's recepten Natuurlijk gecertificeerd haarmasker tegen haaruitval verzadigt met vitamines en versterkt de haarzakjes, waardoor het product wordt aanbevolen voor haar met het probleem van overmatig haarverlies.

Eigenschappen:

De formule van het masker bevat een extract van bosklis, dat dankzij het hoge gehalte aan vitamine B, A, E, C en vetzuren haaruitval en broosheid voorkomt. Hopextract en cederolie, rijk aan vitamine E en F, versterken de haarwortels en verzadigen ze met vitamines. Longkruidextract heeft een regenererende en versterkende werking en vergemakkelijkt de haarstyling.
Het product is BDIH Cosmos Natural en Vegan gecertificeerd.

Samenstelling:
INCI: Aqua , Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Cocos Nucifera Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Rosa Canina Fruit Vulgaris Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citroenzuur, Benzylalcohol, Dehyhydroacetic Acid, Kaliumsorbaat, Natriumbonzoaat , Limoneen.

Gebruik:
Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de hoofdhuid en schoon, nat haar en verdeel het product over de gehele lengte. Laat 5 minuten intrekken en spoel daarna af met warm water.

verpakking:
200ml

102195

Specifieke referenties

ean13
4743318149134

Recepty Babuszki Agafii...

€ 3,50
group_work Toestemming voor cookies