ONLYBIO Men Shampoo en Gel 2in1 Verzorging 200 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

2in1 shampoo en gel is een product dat is ontworpen voor uitgebreide mannelijke verzorging. Het heeft een zeer aangename geur, reinigt zachtjes en veroorzaakt irritatie, regenereert en hydrateert. Het zorgt perfect voor de conditie van haar en huid, en het gemak van de tube vergemakkelijkt dagelijks gebruik. Het bevat 99,05% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, het is veganistisch en de kwaliteit wordt bevestigd door de EcoCert Cosmos Natural certificaat Natural

Fytosterolen voeden, regenereren en stimuleren de huid door de aanmaak van collageen te stimuleren.
Biosurfactin uit koolzaad reinigt zacht, heeft een antiseptische werking, schuimt perfect en veroorzaakt geen irritatie.
Zonnebloemolie is een rijke bron van veel belangrijke verbindingen, regenereert, verzacht de huid, heeft antioxiderende eigenschappen, vertraagt veroudering, maakt haar flexibeler en hydrateert. Stimuleert de haargroei en vermindert vettig haar.

Hoe te gebruiken : Breng een kleine hoeveelheid aan op een natte huid, spoel grondig af met water.

INCI Ingrediënten: Aqua, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Natrium Coco-Sulfaat, Glycerine, Dinatrium Cocoyl Glutamaat, Natrium Cocoyl Glutamaat, Glyceryl Oleaat, Natrium Chloride, Natrium Surfactine, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Parfum*, Citroenzuur, Kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, limoneen, linalool.
*natuurlijk

Inhoud : 200ml

102210

Specifieke referenties

ean13
5902811781480

ONLYBIO Men Shampoo en Gel...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies