Anwen Aluminium Conditioner voor haar met verschillende porositeit Hydraterend Zonder 100 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Het haar wordt goed gehydrateerd en daardoor glanzender, gladder en veerkrachtiger

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7
Niet op voorraad

Anwen Aluminium Conditioner voor haar met verschillende porositeit Hydraterend Zonder 100 ml

Haar droog, ruw en dof? Dit is een teken dat ze geen hydratatie hebben! De conditioner bevat maar liefst 5 stoffen die het vermogen hebben om water in het haar te binden en vast te houden. Een natuurlijk ingrediënt van plantaardige oorsprong - Pentavitin voorziet het haar van diepe en langdurige (tot 72 uur) hydratatie en Hyaloveil-P®, dat in de haarstructuur is opgenomen, hydrateert het haar intensief en langdurig. Het hydraterende effect wordt ondersteund door aloë vera-sap, glycerine en ureum, rijk aan vitaminen en mineralen. Uienextract van nanodeeltjes dringt diep door in het haar en herstelt het, en aardappelzetmeel maakt het glad en voedt het bovendien. De kracht van bevochtigingsmiddelen in de conditioner maakt het haar goed gehydrateerd en dus glanzender, gladder en veerkrachtiger.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de conditioner aan op gewassen en vochtig haar. Een paar minuten op het haar laten inwerken en daarna uitspoelen met water.

SAMENSTELLING

Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Zetmeel Hydroxypropyltrimonium Chloride, Solanum Tuberosum (Aardappel) Zetmeel, Allium Cepa Extract, Saccharide Isomeraat, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronaat, Aloe Barbadensis ( Aloe Vera ) Bladsap Poeder, Cetrimonium Chloride, Glycerine, Ureum, Polysorbaat 80, Hydroxypropyl Guar, Citroenzuur, natriumcitraat, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, caprylylglycol, parfum, amylkaneel, kaneelalcohol, hydroxycitronellal.

103406

Specifieke referenties

ean13
5907222404751

Anwen Aluminium Conditioner...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies