BasicLab Capillus Conditioner voor droog haar 300 ml

€ 16,00
Inclusief belasting

Speciale conditioner voor droog en beschadigd haar. Voedt en hydrateert de structuur van het haar haarschacht, het haar wordt glanzend en voelt glad aan, ziet er gezond uit en het effect van kroezen wordt verminderd, waardoor het gemakkelijker te stylen is.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

De conditioner herstelt het haar, waardoor het glanzend en glad aanvoelt. De crèmige en rijke formule vergemakkelijkt het kammen, het haar wordt elastisch en het effect van kroezen wordt verminderd. Haar is gemakkelijker te stylen. Het Sepitonic M3.0-complex verhoogt het celmetabolisme, waardoor de actieve ingrediënten effectiever inwerken op het haar en de hoofdhuid. Arganolie voedt, beschermt en beschermt het haar langdurig tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het complex van jojoba- en kokosolie omhult en herstelt het haar en geeft het de juiste dosis hydratatie.

Gebruik

Breng aan op vochtig haar, verdeel een kleine hoeveelheid conditioner over de gehele lengte van het haar en laat 5 minuten intrekken. Daarna afspoelen.

Samenstelling

Aqua , Cetearyl Alcohol, Behetrimonium Chloride, Glycerine, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Olie, Gluconolacton, Argania Spinosa Pitolie, Cocos Nucifera ( Coconut ) Olie, Olus (Groente) Olie, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie, Anhydroxylitol, Chondrus Crispus-extract, glucose, xylitol, xylitylglucoside, Calcium , Copper , Magnesium , zinkgluconaat, gehydrolyseerde zijde, niacinamide, Panthenol , pentyleenglycol, glycerylstearaat SE, quaternium-80, isopropylalcohol, citroenzuur, benzylalcohol, dehydoazijnzuur , Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Tocoferol, Parfum.

103994

Specifieke referenties

ean13
5907637951017

BasicLab Capillus...

€ 16,00
group_work Toestemming voor cookies