• outlet

Oragnic Shop regenererende haarconditioner Zachtheid en vitaliteit 280 ml

€ 4,01
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

BESCHRIJVING 

De herstellende conditioner herstelt de vitaliteit, kracht en zachtheid van je haar.

  • helpt zelfs krullend haar te ontwarren
  • geeft het haar glans
  • stimuleert de haargroei
  • verzacht
  • versterkt

Het heeft een zoete geur, bevat 98% natuurlijke ingrediënten, de kwaliteit wordt bevestigd door SOIL Cosmos Natural

Avocado heeft veel waardevolle voedende, beschermende en regenererende eigenschappen. Versterkt de haarstructuur, voorkomt breuk, geeft ze glans en volume.

Honing is een uitstekende bron van vele waardevolle voedende ingrediënten die regenereren, het haar flexibeler maken en het een unieke glans geven. Bovendien hydrateert het het haar en helpt het vocht in hun structuur te behouden. Door het regelmatig te gebruiken, kunnen we rekenen op de effecten van glanzend, zacht en gezonder haar.

Bergbraambes is een waardevolle bron van veel vitamines, antioxidanten en meervoudig onverzadigde vetzuren die helpen het haar te voeden.

Kokos dringt diep door in de haarstructuur, regenereert het, hydrateert het en geeft het een gezonde gloed. Het is rijk aan B-vitamines, calcium, kalium, zink, fosfor, magnesium en foliumzuur. Het voedt het haar, versterkt het, voorkomt splijten, verzacht, geeft glans en verzorgt het volledig.

HOE TE GEBRUIKEN

Conditioner aanbrengen op vochtig haar, inmasseren en 1-2 minuten laten intrekken. Spoel daarna grondig af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Mel*, Persea Gratissima Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Rubus Chamaemorus Fruit Extract*, Prunus Persica Fruit Extract*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Citroenzuur, Benzylalcohol, benzoëzuur, sorbinezuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, CI 77492, CI 77288.

*- ingrediënten uit de biologische landbouw.

104253
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4743318182957

Oragnic Shop regenererende...

€ 4,01
group_work Toestemming voor cookies