Trust My Sister Gelstyler 150 ml

€ 7,70
Inclusief belasting

Veel vrouwen wiens haar van nature gekruld is, vinden het moeilijk om ze

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Veel vrouwen wiens haar van nature snel krult, hebben moeite om het te stylen. Het zijn precies zulke vrouwen dat Trust My Sister , die een uitzonderlijk effectieve Curl Booster-krulstylingsgel heeft gemaakt, aan de behoeften van zulke vrouwen voldoet. Dit product is perfect voor het stylen van zowel hoog als medium poreus haar. Het is ook vermeldenswaard dat u met de stylinggel Curl Booster de natuurlijke krul kunt fixeren zonder de lokken te overbelasten. Allemaal dankzij de unieke samenstelling van de cosmetica, uitsluitend gebaseerd op natuurlijke componenten.

Zowel lijnzaad- als chiazaadextracten hebben zeer sterke gladmakende eigenschappen en verbeteren bovendien de haarelasticiteit aanzienlijk. Het Almodermin-complex verbetert op zijn beurt zichtbaar de conditie van de lokken en beschermt ze tegen mogelijk schadelijke externe factoren. Daarnaast kunt u door regelmatig gebruik te maken van de stylinggel Trust My Sister Curl Booster de gezonde uitstraling van uw haar langdurig herstellen.

normaal ;text-align:justify;">

medium ;font-family:'Times New Roman', serif;text-align:justify;">

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op uw handen en wrijf het in. Druk de cosmetica in nat haar. Stijl zoals altijd.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, propaandiol, sorbitol, natriumhydroxypropylzetmeelfosfaat, Zea Mays-zetmeel, sorbitanoleaat, decylglucoside-crosspolymeer, Panthenol , xanthaangom, Linum Usitatissimum-zaadextract, Salvia Hispanica-zaadextract, Althaea Officinalis-wortelextract, Prunus Amygdalus Dulcis-fruitextract, dehydroazijnzuur , Citroenzuur, Parfum, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Fenoxyethanol, Benzylalcohol.

104589

Specifieke referenties

ean13
5902539700787

Trust My Sister Gelstyler...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies