Khadi Neem Harmony Anti-roos haarolie 50 ml

€ 15,10
Inclusief belasting

Het helpt de hoofdhuid gezond te houden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Khadi Neem Harmony Anti-roos haarolie

Khadi anti-roos haarolie zorgt ervoor dat je de hoofdhuid gezond houdt en tegelijkertijd het effect van mooi haar behoudt. Het ondersteunt de regeneratie van geïrriteerde huid en reguleert de afscheiding van talg, waardoor het vettig haar vermindert en de noodzaak van veelvuldig wassen vermindert. Het geheim van de effectiviteit van Khadi-olie tegen roos is de samenstelling van plantaardige ingrediënten (waaronder neem, theeboom en bruine mosterd), die al eeuwenlang worden gebruikt bij de behandeling van ontstekingen en hoofdhuidaandoeningen

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 1-3 pompjes olie aan op de handpalm en masseer zachtjes in de hoofdhuid. U kunt een borstel of kam gebruiken om de olie gelijkmatig te verdelen. Wikkel je haar in een handdoek en laat de olie 30-60 minuten in je haar trekken. Voor een intenser effect kun je de olie een nacht in je haar laten zitten. Gebruik haarolie twee keer per week.

SAMENSTELLING

Sesamum Indicum Zaadolie* (sesamolie), Brassica Juncea Zaadolie* (bruine mosterdolie), Trigonella Foenum Graecum Zaadextract (fenegriekextract), Citrus Medica Limonum Essentiële Olie (citroen essentiële olie), Cinnamomum Camphora Extract Kamfer Kaneel), Melaleuca Alternifolia etherische olie (tea tree etherische olie), Azardirachta Indica bladextract (neemextract), tocoferol (vitamine E), citral**, geraniol**, linalool**, limoneen**.

106049

Specifieke referenties

ean13
4260378042293

Khadi Neem Harmony...

€ 15,10
group_work Toestemming voor cookies