Delia Cameleo versterkende en herstellende conditioner voor delicaat en beschadigd haar Collageen en Biotyna 200 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

De conditioner is vrij van siliconen en kunstmatige kleurstoffen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Delia Cameleo versterkende en herstellende conditioner voor delicaat en beschadigd haar Collageen en Biotyna

Conditioner voor bijzonder fijn, beschadigd en volumeloos haar. Beschermende biotine versterkt het haar perfect en geeft het elasticiteit, en voorkomt ook haaruitval en vergrijzing. Vochtinbrengend collageen herstelt het juiste niveau van hydratatie van het haar, geeft maximaal volume en vergemakkelijkt het kammen. De conditioner is vrij van siliconen en kunstmatige kleurstoffen. Het regenereert prachtig en voedt beschadigd haar over de gehele lengte. Glad zonder te verzwaren en volume toe te voegen bij de wortels.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid conditioner in vochtig haar van wortel tot punt en spoel het vervolgens grondig uit met warm water. De conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , cetylalcohol, behenamidopropyldimethylamine, isoamyllauraat, melkzuur, parfum, fenoxyethanol, DMDM-hydantoïne, dinatrium-EDTA, ethylhexylglycerine, cetrimoniumchloride, oplosbaar collageen, citroenzuur, ureum, dinatriumfosfaat, biotine

Houd er rekening mee dat de lijst met ingrediënten kan variëren, afhankelijk van de productserie. De meest actuele lijst vindt u op de productverpakking.

107556

Specifieke referenties

ean13
5901350483275

Delia Cameleo versterkende...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies