Cafe Mimi Haarmasker Groeiactivering 220 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Groeistimulerend haarmasker

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Cafe Mimi Haarmasker Groeiactivering 220 ml

Haargroeistimulerend masker bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het biedt uitgebreide zorg voor verzwakt haar dat worstelt met het probleem van overmatig haarverlies. De combinatie van twee actieve ingrediënten: sheaboter en orchidee-extract helpt de haarstructuur te versterken en te regenereren en haaruitval te verminderen. Karitéboter verzadigt het haar met een schat aan vitamines en micro-elementen en versnelt de groei van nieuw, sterker haar, terwijl orchidee-extract de elasticiteit, zachtheid en glans herstelt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het masker aan op schoon, vochtig haar. Laat 3-4 minuten intrekken en spoel daarna af met warm water. Voor extern gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Orchis Mascula ( Orchid ) Bloem Extract, Plantaardige Glycerine, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera (Druif) Zaadolie, Panthenol , Cyclopentasiloxaan, Dimethiconol, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerine, Parfum, Hydroxyethylcellulose, Polyquaternium-10, Citroenzuur.

De exacte samenstelling staat op de verpakking

108489

Specifieke referenties

ean13
4607967674648

Cafe Mimi Haarmasker...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies