FitoKosmetik Fitness Model Haarmasker "Onmiddellijke regeneratie" 250 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Haarmasker helpt het probleem van broos en dun haar op te lossen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

FitoKosmetik Fitness Model Haarmasker "Onmiddellijke regeneratie" 250 ml

Haarmasker is een innovatieve haarverzorging, het helpt het probleem van broos en dun haar op te lossen en herstelt de structuur van binnenuit. Haarverzorging met dit masker is gelijk aan een salonbehandeling. Een ultra-voedende samenstelling van natuurlijke oliën - argan en macadamia, versterkt en maakt dun, zwak haar dikker. Effectieve proceratine elimineert haarbeschadiging. Cysteïne en lysine - waardevolle aminozuren zijn een onvervangbare bouwstof voor celregeneratie. Natuurlijke zijdepeptiden maken het haaroppervlak glad en beschermen tegen thermische en mechanische invloeden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het masker aan over de gehele lengte van schoon, nat haar, met speciale aandacht voor de punten, na 5 minuten uitspoelen met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Olea Europaea-fruitolie, Carthamus Tinctorius-zaadolie, Macadamia Integrifolia-zaadolie, Argania Spinosa-kernelolie, Simmondsia Chinensis-zaadolie, Pinus Sibirica-zaadolie, Aloe Barbadensis-bladextract, Glycerine, Behenamidopropyl-dimethylamine, Glycerylmonostearaat, Gehydrolyseerde keratine, gehydrolyseerde zijde, cysteïne, lysine, parfum, melkzuur, benzoëzuur, sorbinezuur, dehydroazijnzuur, benzylalcohol, CI 47005. De exacte en actuele samenstelling staat aangegeven op de verpakking

108535

Specifieke referenties

ean13
4680038243073

FitoKosmetik Fitness Model...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies