Ziaja Antioxidant Haarmasker 100 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Het masker versterkt merkbaar de structuur van het haar en verbetert de conditie ervan

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ziaja Antioxidant Lamellair Haarmasker 100 ml

Ziaja Antioxidant Haarmasker is een vegan product waarbij maar liefst 96% van de ingrediënten uit natuurlijke bronnen komt. Dit lamellaire masker is speciaal gemaakt voor beschadigd, droog en krullend haar. Het is een pre-shot die vóór de shampoo moet worden gebruikt en biedt uitgebreide verzorging.

Belangrijkste kenmerken en werking van het masker:

-Zichtbare verzachting: Dankzij de gespecialiseerde structuur versterkt het masker het regeneratie-effect, waardoor beschadigd haar merkbare voeding, hydratatie, elasticiteit en gladheid krijgt.

-De krul van krullen benadrukken: de "curly girl"-methode zorgt er ook voor dat het masker krullend haar perfect voedt, de krullen vormgeeft, de krul onder controle houdt en kroezen voorkomt.

-Versterking van het haar: het masker versterkt merkbaar de structuur van het haar, waardoor de conditie ervan verbetert.

- Vergemakkelijkt het kammen: door droog haar te hydrateren, vergemakkelijkt het masker het kamproces, waardoor de broosheid van het haar wordt verminderd.

-Herstel van een gezonde glans: Ingrediënten zoals biotyna , vitamines B3, B5, B6 en een beschermende antioxidant geven het haar een gezonde glans.

-Aangename geur: Het masker laat een aangename en frisse geur achter op het haar.

Bevat thermaal water met micro-elementen, wat bovendien de conditie van het haar ondersteunt. Ziaja Antioxidant Haarmasker is een uitstekende manier om uitgebreide haarverzorging te bieden, vooral na de zomer, zwemmen in zwembaden of zout water.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng pre-shot aan op vochtig haar vóór het wassen. Was je haar zonder te spoelen met micellaire shampoo. Het masker kan ook gebruikt worden op gewassen haar. Laat 5 minuten intrekken en spoel grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), cetearylalcohol, cetrimoniumchloride, distearoylethylhydroxyethylmoniummethosulfaat, cetylpalmitaat, dimethicon, cetearylglucoside, Panthenol glyceryloleaat, panthenol, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, zeewater, glycerine, niacinamide, biotine, Calcium , natriumascorbylfosfaat, tocofer ylacetaat, pyridoxine HCl, maltodextrine, natriumzetmeeloctenylsuccinaat, silica, diethylhexylsyringylidenemalonaat, capryl- / caprinezuurtriglyceride, natriumbenzoaat, parfum (geur), limoneen, hexylkaneel, linalool, citronellol, alfa-isomethylionon, geraniol, citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115769
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887057154

Ziaja Antioxidant...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies