Holify Normaliserende Haarconditioner Bamboe-extract & Salicylzuur 300 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Normaliserende haarconditioner is een perfecte oplossing voor mensen die last hebben van overmatig vettig haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Holify Normaliserende Haarconditioner Bamboe-extract & Salicylzuur 300 ml

Normaliserende haarconditioner is een perfecte oplossing voor mensen die last hebben van overmatig vettig haar. De ingrediënten van dit product werken synergetisch en helpen de balans van de hoofdhuid te herstellen, het haar glad te maken en het gemakkelijker doorkambaar te maken. Het belangrijkste ingrediënt is salicylzuur van natuurlijke oorsprong, dat de talgproductie reguleert en de vettigheid en roos vermindert. Bamboe-extract verrijkt de formule met voedingsstoffen en mineralen, versterkt het haar en voegt elasticiteit en volume toe. Zoete amandelolie, kokosolie en sheaboter leveren vitamines, mineralen en vetzuren, voeden en hydrateren het haar en herstellen de natuurlijke elasticiteit en een gezond uiterlijk. Bovendien trekken sorbitol en hemisqualaan vocht aan in het haar en houden dit vast, waardoor overmatige droogheid wordt voorkomen en het wordt beschermd tegen schadelijke externe factoren. Vitamine E, bekend om zijn antioxiderende eigenschappen, helpt het haar te beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen en UV-straling. Deze uitgebreide conditioner is de perfecte oplossing voor haar dat hydratatie, reconstructie en herstel van de natuurlijke balans nodig heeft. Laat je haar bloeien en geniet van een gezonde en natuurlijk glanzende look.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar. Laat het een paar minuten intrekken en spoel het daarna af met warm water. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerylstearaat, cetearylalcohol, polyglyceryl-6-palmitaat/succinaat, gehydrogeneerde farneseen, sorbitol, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Bambusa Vulgaris-sapextract, Butyrospermum Parkii-boter, Cocos Nucifera-olie, Cetrimoniumchloride, betaïnesalicylaat, tocoferylacetaat, guarhydroxypropyltrimoniumchloride , Behentrimoniumchloride, tetranatriumglutamaatdiacetaat, propyleenglycol, parfum, citroenzuur, natriumhydroxide, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115967

Specifieke referenties

ean13
5901878683447

Holify Normaliserende...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies