Wella Professionals Elements vochtinbrengende hoofdhuidlotion 100 ml

€ 5,20
Inclusief belasting

Deze formule vermindert ook de hoeveelheid zichtbare roos

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Wella Professionals Elements vochtinbrengende hoofdhuidlotion 100 ml

Als u last heeft van een jeukende, gevoelige hoofdhuid of droge roos, kan serum verlichting bieden. Dit verzachtende serum is ontworpen om de gevoelige hoofdhuid zachtjes te verzorgen en tegelijkertijd voor onze planeet te zorgen. Dankzij plantaardige glycerine en witte thee-extract hydrateert en kalmeert het serum de hoofdhuid, waardoor het comfort wordt hersteld zonder het haar te verzwaren of zijn volume te verliezen. Deze formule vermindert ook de hoeveelheid zichtbare roos, waardoor zelfs de zeer droge hoofdhuid in evenwicht wordt gebracht. Bovendien beschermt het de haarvezel tegen mechanische schade, waardoor het haar zijdezacht en glanzend blijft. Belangrijk is dat de serumverpakking is gemaakt van 100% gerecyclede materialen, waardoor het ook een milieuvriendelijke oplossing is. Dankzij deze eigenschappen is het serum een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een effectief, zacht product voor de verzorging van de gevoelige hoofdhuid, die ook nog eens zorg draagt voor onze planeet.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een passende hoeveelheid Wella Professionals Elements serum aan op de gewassen hoofdhuid en masseer zachtjes. Niet spoelen.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Allantoïne, Aqua / Water /Eau, Camellia Sinensis Bladextract, Citroenzuur, Glycerine, Panthenol , Parfum/Geur, Peg-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Propyleenglycol, Xanthaangom. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116364
a lot

Specifieke referenties

ean13
4064666035680

Wella Professionals...

€ 5,20
group_work Toestemming voor cookies