Eveline Argan & Keratine Haarolie 8 in 1 150 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Eveline Argan+Keratin haarolie 8 in 1 regenereert intensief zelfs zeer beschadigd en droog haar.
De Pro-repair 4D™-technologie garandeert een onmiddellijke verbetering van het uiterlijk en de conditie van het haar.
De innovatieve formule, rijk aan geavanceerde actieve ingrediënten, werkt in synergie met arganolie en vloeibare keratine en voorziet het haar van een uitgebreide verzorging van de wortels tot de punten. Herstelt effectief de structuur van beschadigd, droog haar en na kleurbehandelingen. Geeft glans, elimineert het effect van statische elektriciteit en kroezen. Herstelt de elasticiteit en zijdezachte gladheid. Onmiddellijk na het aanbrengen wordt het haar glanzend, voelt zacht aan, is gemakkelijk doorkambaar en pluist niet. De lichte formule verzwaart niet en laat geen afzettingen achter in het haar.

< strong style="color:#313131;font-family:ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:13px;background-color:#ffffff;">Uitgebreide 8-in-1 bediening:
1. Heropbouw van de haarvezel.
2. Hydraterend en gladmakend.
3. Voeding en versterking.
4. Intensieve regeneratie.
5 . Glans van de wortels tot de uiteinden van het haar.
6. Zacht en flexibel haar.
7. Eenvoudig kammen en stylen.
8. Bescherming tegen de schadelijke effecten van externe factoren.

DOUBLE SMART 4D SALON COMPLEX™, rijk aan arganolie en vloeibare keratine, herstelt schade zowel aan het haaroppervlak als aan de binnenkant. Versterkt en herstelt de structuur van het haar. Regenereert, voedt en hydrateert diep.

INNOVATIEVE FORMULE

Arganolie regenereert het haar van binnenuit en maakt de structuur intensief glad. Versterkt en hydrateert, geeft zachtheid en elasticiteit, beschermt tegen de schadelijke effecten van externe factoren.

Keratine is de basisbouwsteen van haar - het is verantwoordelijk voor hun conditie en gezonde uitstraling. Keratine herstelt op natuurlijke wijze de haarstructuur, voedt diep en regenereert. Verzacht en geeft glans.

Klisolie versterkt de haarzakjes, kalmeert irritaties en jeuk van de hoofdhuid. Het voedt de verzwakte en beschadigde haarstructuur, stimuleert de haargroei en remt haaruitval. Herstelt een gezonde en mooie uitstraling van het haar.

Vitamine A bevordert de reconstructie van droog en beschadigd haar, gaat roos tegen en normaliseert de hydrolipidenbalans van de hoofdhuid. Haar wordt sterker, elastischer en vol energie.

SPECIAAL AANBEVOLEN VOOR STERK DROOG, GEKLEURD EN BESCHADIGD HAAR.

Hoe te gebruiken: 3 manieren om te gebruiken, afhankelijk van het type haar:
- voordat u uw haar wast - Breng een dosis olie aan op uw handen. Verdeel vervolgens gelijkmatig over het haar in het midden van hun lengte en aan de uiteinden. Herhaal indien nodig.
- na het wassen zonder spoelen - Op vochtig haar: hydrateert en herstelt het haar, waardoor het zacht en glad wordt.
- voor droog haar als finish - geeft het haar glans, benadrukt de kleur, temt het en beschermt tegen kroezen. Versterkt droge haarpunten.

Inhoud: 150 ml

05065

Specifieke referenties

ean13
5907609387127

Eveline Argan & Keratine...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies