Eveline Christian Laurent 60+ geconcentreerd dermo Cream- serum radicaal verstevigend 50 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

Revolutionaire technologie van gouden hijsdraden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

Eveline Christian Laurent 60+ geconcentreerd dermo Cream- serum radicaal verstevigend 50 ml

Revolutionaire technologie van gouden hijsdraden. Het verstevigt en regenereert op spectaculaire wijze de diepe huidlagen, en dankzij het gehalte aan krachtige ANTI-AGE complexen stimuleert het een multidimensionale lifting. Rijpe, droge en gevoelige huid. Product voor dag en nacht gebruik.

REVOLUTIONAIRE TECHNOLOGIE VAN NIET-INVASIEVE VERJONGENDE DRADEN

De procedure van implantatie van gouden hijsdraden is een onbetwiste hit van esthetische geneeskundebureaus, omdat het een alternatief is voor invasieve methoden met een scalpel. De ondiep onder de huid geplaatste draden stimuleren de aanmaak van collageen en elastine, waardoor er om elk van hen een dicht netwerk van nieuwe steunvezels ontstaat, wat de gelaatstrekken onmiddellijk verjongt.

GOLD LIFTING THREADS tonen extreme effectiviteit bij het verjongen en contouren van het gezicht, in vergelijking met threads op basis van hyaluronzuur. Beter dan fillers, corrigeren ze de spanning van de huid op het voorhoofd, in de mondhoeken, de ogen en de kin, en modelleren ze intensief de jukbeenderen, waardoor een zichtbaar liftend effect van het ovaal van het gezicht wordt verkregen.

SPECTACULAIRE DIKTE EN VERBETERING VAN DE HUIDSPANNING

Dankzij de baanbrekende 24-karaats GOLD THERAPIE 4DTM-technologie zorgen de unieke formules van crèmes verrijkt met 24-karaats colloïdaal goud voor een multidirectioneel verjongend effect - ze verminderen vaste rimpels en herstellen het juiste volume van de huid, werkend als liftende draden.

GOUDEN ELIXIR OM DE SPANNING VAN DE HUID TE HERSTELLEN

PURE 24K GOUD DEELTJES hebben een gladmakend en liftend effect vanaf het moment van aanbrengen. Ze stimuleren intensieve collageensynthese en reconstructie van ondersteunende weefsels, waardoor ze de gezichtscontour verjongen en rimpels zichtbaar verminderen. Als uitstekende drager van actieve stoffen tot diep in de huid, verhoogt goud de effectiviteit van ANTI-AGE-complexen. Het vertraagt de afscheiding van melanine, verheldert verkleuringen en herstelt de stralende uitstraling van de huid.

LIPIDE VERNIEUWING - VERJONGENDE KRACHT VAN OLIËN

MARULA-OLIE rijk aan palmitinezuur, versterkt de beschermende barrière van de huid. Dankzij het hoge gehalte aan vitamine C en Omega 6 en 9 zuren vermindert het rimpels en verzacht het irritaties.

AVOCADO-OLIE levert waardevolle mineralen zoals kalium, fosfor en silicium. Het vermindert rimpels, verhoogt de huidskleur en neutraliseert vrije radicalen, waardoor het verouderingsproces wordt geremd.

ARGAN OLIE wordt gewonnen uit de Marokkaanse "levensboom". Rijk aan vitamines en sterolen, ondersteunt het de celregeneratie en hydrateert het de huid diep.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème elke ochtend en avond met uw vingertoppen aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Snail , glycerine, isopropylmyristaat, cetearyi-alcohol, ceteareth-20, dimethicon, fenoxyethanol, C12-15-alkylbenzoaat, Butyrospermum Parkii-boter, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Triticum Vulgare-kiemolie, Glicine Soja-olie, Olus Olie, Spilanthes Acmella-bloemextract, Magnesium PCA, betaïne, tocoferylacetaat, ceramide NG, carnos;ne, dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetaat, acetyl-heptapeptide-4, heptapeptkte-7, N-prolylpalmitoyl-tripeptde-56-acetaat, acetylhexapeptide-8, Tetrapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Acetyl Hexapeptide-49, Palmitoyl Tripeptide-8, Palmitoyl Tetrapeptide -7, Palmitoyl Tripeptide-38, Palmitoyl Hexapeptide-12, Tocoferol, Melkzuur, Natriumlactaat, Oligopeptide-68 , Lecithine, Polyacrylamide, Natriumpolyacrylaat, Butyleenglycol, Parfum (Geur), Hydroxyacetofenon, Ethy 1 hexyIglycerine, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Tnethanolamme, C13-14 Isoparaffine, Acrylaten/C10-30 Alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Tribehenin, Laureth-7, PEG-10 fytosterol, capryl/caprinezuurtriglyceride, caprylylglycol, pentyleenglycol, steareth-20, hydroxypropylcyclodextrine, carbomeer, xanthaangom, propaandiol, gehydrogeneerde lecithine, chloorhexidinedigluconaat, dinatriumoleaat, dextran, polysorbaat 20, citroenzuur, dinatrium-EDTA, Benzyl Alcohol, Benzyl Salcylate, Citronellol, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene De exacte samenstelling staat op de verpakking

108637

Specifieke referenties

ean13
5901761986358

Eveline Christian Laurent...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies