Babuszka Agafia Masker-balsem voor haar Old Altai 300 ml

€ 7,10
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

De masker-balsem regenereert het haar intensief en herstelt de kracht en schoonheid ervan. Natuurlijke ingrediënten hydrateren effectief en chili peper-extract versterkt het effect van voedingsstoffen, stimuleert de haargroei. Het masker heeft de eigenschappen van een conditioner, verzacht het haar en maakt het makkelijker doorkambaar.

< strong > Altai duindoornolie rijk aan vitaminen voedt het haar intensief. Manchurian aralia-wortelextract bevat flavonoïden, versterkt de haarwortels.

aloe vera-sap is rijk aan aminozuren en polysacchariden en hydrateert perfect. Chilipeper-extract verhoogt de bloedcirculatie en voedt de hoofdhuid.

Altai mummie en ricinusolie rijk aan biologisch actieve stoffen stimuleren de haargroei. Organisch marshmallow-extract bevat hydraterende stoffen, beschermt het haar tegen de negatieve invloed van externe factoren. Paarse echinacea-bloemen bevatten saponinen, verzachten en regenereren het haar.

Gebruik:
breng het masker aan op vochtig haar, verdeel het over de gehele lengte van het haar en laat het 5 minuten intrekken, daarna afwassen met warm water.
65944

Specifieke referenties

ean13
4630007831886

Babuszka Agafia...

€ 7,10
group_work Toestemming voor cookies