Isana Melon love badschuim 40 ml

€ 2,11
Inclusief belasting

Een ontspannend ritueel in een warm bad

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Isana Badschuim Meloenliefde 40 ml

MELON LOVE badschuim is een ontspannend ritueel in een warm bad dat je omringt met de delicate geur van meloen. Dit badschuim creëert overvloedige bubbels voor langdurig comfort. De formule is verrijkt met vitamine E en verzorgende ingrediënten zoals allantoïne en pantenol , die je huid verzorgen. Het product is vegan, wat betekent dat het geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat. Rust en ontspan door jezelf tijdens het baden te omhullen met de geur van meloen.

HOE TE GEBRUIKEN

Giet de volledige inhoud van het sachet in een badkuip met warm stromend water en spoel het sachet vervolgens grondig af met water. De aanbevolen badtijd is 10-20 minuten. Spoel de badkuip na het baden af met warm water om eventuele productresten te verwijderen. Spoel uw lichaam na het baden af met warm stromend water.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, natriumchloride, parfum, natriumbenzoaat, glycerine, coco-glucoside, glyceryloleaat, tocoferol, gehydrogeneerd palmglyceridencitraat, allantoïne, Panthenol , citroenzuur, CI 14720. De volledige, huidige INCI-samenstelling kan vindt u altijd op de verpakking.

113019

Specifieke referenties

ean13
4305615978765

Isana Melon love badschuim...

€ 2,11
group_work Toestemming voor cookies