Dear Barber Care Baardbalsem 30 ml

€ 9,20
Inclusief belasting

Een verzorgende balsem speciaal gemaakt voor baardverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Dear Barber verzorgende baardbalsem 30 ml

Beard Balm is een verzorgende balsem speciaal gemaakt voor baardverzorging. Dit voedende product is gebaseerd op rijke oliën die zijn ontworpen om je baard in vele opzichten te verzorgen:

-Verzacht de baard: Dankzij de oliën in de balsem hydrateert en verzacht het de baard diep, waardoor de baard prettiger aanvoelt en gemakkelijker te stylen is.

-Maakt het haar glad: Baardbalsem helpt het haar in je baard glad te maken, oneffenheden te elimineren en het zijdezacht te maken.

- Elimineert statische elektriciteit: Als u een probleem heeft met statisch haar op uw baard, zal de balsem helpen het te temmen, waardoor uw baard er netter uitziet.

- Vergemakkelijkt het stylen: Dankzij de juiste consistentie vergemakkelijkt de balsem het verder stylen van de baard, waardoor u eventuele baardkapsels kunt vormgeven en fixeren.

Baardbalsem is een uitstekend product voor de dagelijkse baardverzorging, waardoor de baard in uitstekende conditie blijft en er gezond uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid balsem aan op uw handen en warm deze vervolgens een beetje op. Start de applicatie. Om de cosmetica perfect te verspreiden, gebruik je aan het uiteinde een kam.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113129

Specifieke referenties

ean13
5014147001177

Dear Barber Care...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies