Dear Barber Waterpommade voor haar 100 ml

€ 12,60
Inclusief belasting

Pommade biedt intensieve verzorging voor je haar, waardoor het gezond en gehydrateerd blijft

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Dear Barber Waterpommade voor haar 100 ml

Haarstylingpommade is een veelzijdig product dat veel voordelen biedt voor je haar. Dit zijn de voordelen die u kunt behalen door deze pommade te gebruiken:

-Intensieve verzorging: Pommade geeft intensieve verzorging aan je haar, waardoor het gezond en gehydrateerd blijft. Dit is vooral belangrijk voor dikker en ruw haar, dat gevoeliger kan zijn voor uitdroging.

-Haargladmakend: Dankzij de inhoud van pommade wordt je haar zijdezacht. De pommade maakt de structuur glad, waardoor ze vatbaarder worden voor styling.

-Controle over het kapsel: Pommade geeft controle over weerbarstig haar, waardoor je je kapsel naar eigen voorkeur kunt indelen.

-Hoge glans: Als u op zoek bent naar een product dat een hoge glans aan uw haar geeft, kan een stylingpommade de perfecte oplossing zijn. Het geeft het effect van glanzend haar, wat het kapsel elegant en aantrekkelijk maakt.

Hierdoor is haarstylingpommade een uitstekend styling- en verzorgingsproduct dat u zal helpen de gewenste kapselresultaten te bereiken en gezond haar te behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Wrijf goed over je handen en vingers, breng vervolgens een kleine hoeveelheid van de crème aan op vochtig of droog haar, verdeel het grondig over het haar en style tot je het gewenste kapsel hebt verkregen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113131

Specifieke referenties

ean13
5014147000385

Dear Barber Waterpommade...

€ 12,60
group_work Toestemming voor cookies