Bulldog Ultimate Original baardverzorgingsset: Baardshampoo 200 ml + Baardolie 30 ml + Baardbalsem 75 ml +

€ 16,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bulldog Ultimate Original baardverzorgingsset: Baardshampoo 200 ml + Baardolie 30 ml + Baardbalsem 75 ml

De Bulldog baardverzorgingsset is een complete set die op een natuurlijke en effectieve manier jouw baard en de huid eronder verzorgt. Hier volgt een korte beschrijving van elk product in de set:

-Bulldog Original Bartöl - Baardolie 30 ml: Speciaal ontwikkelde baardolie die de baard en de huid eronder perfect hydrateert. Het bevat natuurlijke ingrediënten die de baard glad maken, kroezen verminderen en het kammen vergemakkelijken. Je baard zal gezond en glanzend zijn.

-Bulldog Original Bartshampoo & Conditioner - Shampoo met baardconditioner 200ml: 2in1 shampoo met conditioner die de huid onder de baard zachtjes hydrateert zonder deze uit te drogen. Bevat aloë, camelia-olie en groene thee, die de baard versterken, een sterkere structuur geven en het gemakkelijker maken om te stylen.

-Bulldog Original Bartbalsam - Baardbalsem 75ml: Baardbalsem die de gezonde haargroei versnelt, waardoor uw baard dik en goed gevoed wordt. Het product is na het drogen onzichtbaar, waardoor de baard er natuurlijk uitziet.

-Bulldog Original Bartkamm - Baardkam: Een kam gemaakt van perzikhout voor het kammen en stylen van de baard. Het heeft antistatische eigenschappen en helpt de talgafscheiding te reguleren, voedt de huid en beschermt de baard tegen uitdroging.

Dankzij natuurlijke ingrediënten en het ontbreken van kunstmatige stoffen in Bulldog-producten is het een uitstekende keuze voor mannen die de gezondheid en conditie van hun huid en baard belangrijk vinden.

HOE TE GEBRUIKEN

Olie - Breng een kleine hoeveelheid olie aan op uw handen en wrijf deze met uw vingers in uw gezichtshaar en huid.

Shampoo - Masseer in de natte baard, laat schuimen en laat een paar minuten staan. Spoel de baard vervolgens grondig uit. Voor een beter resultaat samen gebruiken met andere baardverzorgingsproducten uit de Original-lijn - balsem en baardolie.

Conditioner - Wrijf een kleine hoeveelheid in uw handen en breng vervolgens gelijkmatig aan op het baardgebied.

Balsem - Neem een kleine hoeveelheid van het preparaat met je vingers en geef je baard de gewenste vorm.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116321
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5060896571829

Bulldog Ultimate Original...

€ 16,70
group_work Toestemming voor cookies