Made in Lab 15 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor dames - vervanging voor Chanel nr. 5

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Made in Lab 15 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging voor Chanel No 5 *. Made In Lab 15 is een parfum dat elegantie, luxe en klassiek uitstraalt. Het is een van de meest herkenbare en iconische geurcomposities ter wereld, die de erkenning heeft gekregen van veel parfumliefhebbers. Deze compositie combineert een harmonie van bloemige akkoorden, aldehyden en houtachtige tonen, waardoor een geur ontstaat die de aandacht trekt en in het geheugen blijft hangen. Made In Lab 15 parfum opent met bloemige tonen zoals rozen, ylang-ylang en aldehyden, waardoor de geur een karakteristieke glans en frisheid krijgt. Naarmate de compositie zich ontwikkelt, komen houtachtige accenten zoals sandelhout naar voren, wat diepte en sensualiteit toevoegt. Vanille geeft de geur zoetheid en warmte, en het geheel zorgt voor een onvergetelijke geur die elegantie uitstraalt. Een iconische geur die perfect is voor diverse gelegenheden, van alledaags gebruik tot speciale gelegenheden. Dit is een compositie waardoor je je speciaal voelt, verpakt in luxe en klassieke stijl.

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114264
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693163282

Made in Lab 15 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies