Palmolive Sunset Relax Douchegel 400 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Douchegel is een uitstekend product dat de huid van vrouwen hydrateert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Palmolive Sunset Relax Douchegel 400 ml

Sunset Relax Shower Gel is een uitstekend product dat de huid van vrouwen hydrateert. Deze gel is geschikt voor alle huidtypes, veroorzaakt geen irritatie. De formule is delicaat en mild. 95% natuurlijke ingrediënten Sunset Relax Shower Gel bevat voornamelijk lavendelbloemextract. Hierdoor heeft het een uiterst aangename en verfrissende geur van de weide, die je in een staat van ontspanning en ontspanning brengt. De fles van deze douchegel is van plastic en recyclebaar, wat bijdraagt aan de zorg voor ons milieu. Deze douchegel is ook dermatologisch getest, wat betekent dat het veilig en geschikt is voor je huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Giet een kleine hoeveelheid gel op uw handen of op een badspons. Verdeel de gel voorzichtig over het hele lichaam met zachte masserende bewegingen. U kunt zich concentreren op de plaatsen die u wilt verfrissen of ontspannen. Spoel de gel grondig uit met water

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, natriumchloride, glycerine, cocamidopropylbetaïne, parfum, laurylhydroxysultaine, natriumsalicylaat, natriumbenzoaat, citroenzuur, tetranatrium EDTA, PEG-150 pentaerythrityltetrastearaat, benzofenon-4, PPG-2 hydroxyethylcocamide, Elettaria Cardamomum-zaad Extract, Cananga Odorata Flower Oil, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking .

112130

Specifieke referenties

ean13
8718951430471

Palmolive Sunset Relax...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies