Vis Plantis Pharma Care Shampoo voor vet haar Mint + Zink 500 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Natuurlijke shampoo voor vet haar is een perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om de hoofdhuid grondig te reinigen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

Vis Plantis Pharma Care Shampoo voor vet haar Mint + Zink 500 ml

Natuurlijke shampoo voor vet haar is een perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om de hoofdhuid grondig te reinigen. Als je haar snel vettig wordt en je hoofdhuid problemen veroorzaakt, dan is deze shampoo iets voor jou. De hoofdingrediënten van deze shampoo zijn munt en zink, die samenwerken om je haar en hoofdhuid te verzorgen. Munt heeft een verfrissende werking, wat perfect is als je last hebt van overmatig vettig haar. Bovendien reguleert zink de werking van de talgklieren, wat de vettigheid helpt verminderen en roos kan helpen bestrijden. Het effect van het gebruik van deze shampoo is dat je haar langer fris blijft en de hoofdhuid gehydrateerd en vrij van irritatie is. Het is de perfecte oplossing om je de hele dag zelfverzekerd en comfortabel te voelen. Een bijkomend voordeel van dit product is de milieuvriendelijke verpakking. Het flesje met de shampoo is gemaakt van 100% gerecyclede materialen en is recyclebaar. Het is een duurzame aanpak die zorg draagt voor de natuurlijke omgeving.

HOE TE GEBRUIKEN

Maak je haar nat en verdeel de shampoo gelijkmatig over je hoofdhuid. Masseer zachtjes tot er schuim ontstaat en spoel daarna grondig uit

SAMENSTELLING

Aqua , ammoniumlaurylsulfaat, coco-glucoside, glycerine, glycerylcaprylaat/capraat, glyceryloleaat, cocamidopropylbetaïne, heptylglucoside, mentha piperitabladextract, inuline, gehydrogeneerd palmglyceridencitraat, tocoferol, zinksulfaat, melkzuur, citroenzuur, tetranatrium Glutamaatdiacetaat, parfum, natriumchloride, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114113
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5907618136570

Vis Plantis Pharma Care...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies