Barwa Ziołowa Kruidenshampoo voor vet haar Brandnetel 480 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Reinigt perfect de hoofdhuid en biedt effectieve verzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Barwa Ziołowa Kruidenshampoo voor vet haar Brandnetel 480 ml

Kruidenshampoo met brandnetel is gemaakt voor de dagelijkse verzorging van haar dat gevoelig is voor vettig haar. Reinigt perfect de hoofdhuid en biedt effectieve verzorging. De shampoo bevat brandnetelbladextract, dat de haarzakjes versterkt en overmatige talgafscheiding voorkomt. Regelmatig gebruik van de cosmetica heeft een positief effect op de conditie van het haar, waardoor het pluizig wordt en de vitaliteit toeneemt. Keratinehydrolysaat, een ingrediënt van de shampoo, geeft glans aan het haar en herstelt het gezonde uiterlijk.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng shampoo aan op nat haar. Masseer zachtjes totdat er schuim ontstaat. Grondig spoelen. Herhaal de handeling indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, cocamide DEA, PEG-75 lanoline, natriumchloride, cocamidopropylamineoxide, gehydrolyseerde keratine, propyleenglycol, Urtica Dioica-extract, citroenzuur, parfum, methylchloorisothiazolinone, methylisothiazolinone, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114598

Specifieke referenties

ean13
5902305007379

Barwa Ziołowa...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies