Balea Voetcrème met Tea Tree Olie 100 ml

€ 4,20
Inclusief belasting

Voetcrème met tea tree olie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Balea Voetcrème met Tea Tree Olie 100 ml

Voetcrème met tea tree olie is een dagelijks voetverzorgingsproduct dat antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen heeft, waardoor nare geurtjes en huidinfecties worden voorkomen. De crème bevat tea tree olie, die bekend staat om zijn antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Deze olie helpt bij het bestrijden van microben die voetgeur en huidaandoeningen zoals voetschimmel veroorzaken. Bovendien bevat de crème natuurlijke oliën en boters die de huid van de voeten voeden en hydrateren, waardoor deze zacht en glad blijft. Voetcrème met tea tree olie heeft een lichte textuur die snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat op de huid. De crème kan worden gebruikt op zowel droge als vochtige voethuid, en regelmatig gebruik heeft positieve effecten in de vorm van een gezond ogende en gehydrateerde huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de voeten en masseer het zachtjes in de huid, waarbij u zich concentreert op de eeltplekken. De crème kan dagelijks worden gebruikt of afhankelijk van de behoeften van de huid van de voeten.

SAMENSTELLING

Aqua , isopropylpalmitaat, glycerine, ethylhexylstearaat, cetearylalcohol, polyglyceryl-3 dicitraat/stearaat, persea gratissima-olie, olea europaea-fruitolie, butyrospermum parkii-boter, xanthaangom, melaleuca alternifolia-bladolie, natriumcetearylsulfaat, vitis vinifera-bladextract, kamfer, panthenol , niacinamide, allantoïne, tocoferylacetaat, melkzuur, parfum, tocoferol, citroenzuur, tetranatriumglutamaatdiacetaat, fenoxyethanol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natriumhydroxide, methylbenzoaat, alfa-isomethylionon, benzylsalicylaat, citronellol, geraniol , limoneen, linalool. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110785
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4066471008699

Balea Voetcrème met Tea...

€ 4,20
group_work Toestemming voor cookies