Balea Cream Deodorant met baking soda 50 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Crèmedeodorant met zinksoda

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Balea Cream Deodorant met baking soda 50 ml

Crèmedeodorant met soda en zink is een perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve bescherming tegen onaangename geurtjes en tegelijkertijd de tere huid van de oksels verzorgen. De efficiënte formule van deze deodorant biedt 24 uur per dag bescherming tegen nare geurtjes dankzij natuurlijk werkend natriumbicarbonaat. Dankzij dit ingrediënt voorkomt de deodorant de afbraak van zweet en de vorming van onaangename geuren, waardoor je de hele dag fris blijft. Belangrijk is dat de soda-deodorant geen aluminiumzouten (ACH) of alcohol (ethanol) bevat, wat gunstig is voor de gevoelige huid. De formule is zo gemaakt dat het de tere huid van de oksels verzorgt en langdurig draagcomfort garandeert. Daarnaast wordt de crèmedeodorant met zinksoda gekenmerkt door efficiëntie, wat betekent dat een kleine hoeveelheid van het product voldoende is om een effectieve bescherming te verkrijgen. Hierdoor geniet je van de langdurige werking van de deodorant. Kortom, de deodorantcrème met zinksoda is een zeer efficiënt product dat 24 uur per dag bescherming biedt tegen nare geurtjes en tegelijkertijd de tere huid van de oksels verzorgt. De formule zonder aluminiumzouten en alcohol voorkomt de afbraak van zweet, waardoor je elke dag comfortabel en fris blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een hoeveelheid deodorantcrème ter grootte van een erwt royaal aan onder elke oksel en masseer goed in. Het maximale effect wordt verkregen na 2-3 dagen gebruik.

SAMENSTELLING

Ethylhexylstearaat, zea mays-zetmeel, cera alba, natriumbicarbonaat, butyrospermum parkii-boter, ci 77947, aqua , gossypium herbaceum-zaadolie, silica, parfum, benzylsalicylaat, linalool, limoneen

111680

Specifieke referenties

Balea Cream Deodorant met...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies