Bielenda Vanity Soft Expert Ontharingszeep 100 g

€ 3,00
Inclusief belasting

Crèmezeep voor het ontharen van het lichaam

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bielenda Vanity Soft Expert Ontharingszeep 100 g

Crèmezeep voor het ontharen van het lichaam, oksels, onderarmen en bikinilijn is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een zachte en effectieve manier om zich te scheren met een handmatig scheerapparaat. Dankzij de unieke formule van romig zacht schuim en de inhoud van verzorgend aloëbladsap, zorgt deze zeep voor een effectievere, veilige en gladdere scheerbeurt. De rijkdom aan hydraterende ingrediënten in de zeep maakt het haar en de huid zacht en droogt de opperhuid niet uit. Het vermindert het risico op irritatie en sneetjes en zorgt tegelijkertijd voor een comfortabel gevoel tijdens het epileren. Na gebruik van de zeep wordt de huid zijdezacht en voelt fluweelzacht aan. De verfijnde formule van de zeep garandeert het plezier van aanbrengen en volledig comfort tijdens het scheren. Geniet van het aromatische, romige schuim dat ook van epileren een plezierige ervaring maakt.Dankzij de romige ontharingszeep geniet je van een gladde huid over je hele lichaam, inclusief gevoelige zones, veilig en zonder ongemak.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid zeep aan op een vochtige huid. Verdeel ze gelijkmatig. Gebruik een scheermes. Spoel de huid af met lauw water en dep voorzichtig droog.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), stearinezuur, ethylhexylstearaat, glycerine, cocamidopropylbetaïne, glycerylstearaat, Cocos Nucifera ( Coconut ) olie, Aloe Barbadensis- Juice , Panthenol , allantoïne, natriumhyaluronaat, natriumchloride, kaliumhydroxide, xanthaangom, dinatrium-EDTA ,Fenoxyethanol,Ethylhexylglycerine,Parfum (Fragrance),CI 19140,CI 42090 De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

111783
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169045715

Bielenda Vanity Soft Expert...

€ 3,00
group_work Toestemming voor cookies