Bielenda Beauty Molecules ultralicht Serum in druppels SPF50 beschermend 30 g

€ 15,10
Inclusief belasting

De ultralichte formule trekt snel in, waardoor het een ideale basis is voor make-up

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8

Bielenda Beauty Molecules ultralicht Serum in druppels SPF50 beschermend 30 g

Bielenda Beauty Molecules ultralicht gezichtsserum in druppels SPF50 beschermend is een cosmetica die de huid beschermt tegen UV-straling, overmatig waterverlies en uitdroging. De binnenkant van het serum verbergt veel beschermende en hydraterende ingrediënten. Het bevat fotostabiele, organische en minerale filters die de huid effectief beschermen tegen zonnestraling. Bovendien bevat het serum ectoïne, dat de opperhuid beschermt tegen vochtverlies en een trekkerig gevoel wegneemt. De samenstelling van het serum bevat ook een synbioticum dat het microbioom van de huid ondersteunt en de weerstand tegen negatieve externe factoren versterkt. Nutripeptiden, d.w.z. nutritionele peptiden, herstellen de vitaliteit en hydratatie van de huid. Hyaluronzuur hydrateert de huid, helpt fijne rimpels glad te strijken en verbetert de stevigheid. Melkzuur hydrateert en verzacht de opperhuid. Alfa-arbutine egaliseert de huidskleur, normaliseert en verheldert deze. De werking van het serum is gericht op huidverzorging, bescherming tegen UV-, IR- en HEV-straling, het voorkomen van fotoveroudering en het verminderen van het risico op verkleuring door de zon. Het serum verheldert en hydrateert bovendien de huid. De ultralichte formule trekt snel in, waardoor het een ideale basis is voor make-up. Het kan worden gebruikt als dagelijkse huidverzorgingsstap, vooral vóór blootstelling aan de zon.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik 15 minuten voor het aanbrengen van foundation of direct na het aanbrengen van de crème. Breng ongeveer 1 g serum aan op het gereinigde gezicht en verdeel gelijkmatig. Minstens 20 minuten voor blootstelling aan de zon aanbrengen. Breng elke 2-3 uur opnieuw aan voor de beste bescherming.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), C12-15 alkylbenzoaat, dibutyladipaat, diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoaat, glycerine, tris-bifenyltriazine (nano), methyleenbis-benzotriazolyltetramethylbutylfenol (nano), Coconut , titaandioxide, C14-22-alcoholen, ethylhexyl Triazone, Isodecyl Neopentanoate, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, alfa-arbutine, ectoïne, Panthenol , alfa-glucan-oligosaccharide, natriumhyaluronaat, butyleenglycol, polymnia sonchifolia- Juice , maltodextrine, gehydrolyseerde rijstproteïne, beta-sitosterol, lactobacillus, Propyleenglycol, pentyleenglycol, dimethicon, ethylhexylglycerine, glycine-sojaolie (sojaboon), squaleen, decylglucoside, C12-20-alkylglucoside, kaliumcetylfosfaat, cetearylalcohol, glycerylstearaat, xanthaangom, microkristallijne cellulose, stearinezuur, aluminiumoxide, melkzuur Zuur, Dinatrium EDTA, Dinatriumfosfaat, Cellulosegom, Tocoferol, Citroenzuur, Fenoxyethanol, Benzylalcohol, Parfum (Geur), Limoneen, Linalool, Hexyl Cinnamal. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112161
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169051358

Bielenda Beauty Molecules...

€ 15,10
group_work Toestemming voor cookies