Bioderma Sensibio H2O Micellair Water 500 ml

€ 13,79
Inclusief belasting

Bioderma Sensibio H2O is een product ontworpen voor de zachte verzorging van de gevoelige huid, waardoor een gevoel van frisheid en comfort ontstaat.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Bioderma Sensibio H2O Micellair Water 500 ml

Bioderma Sensibio H2O micellaire vloeistof is een product gemaakt in samenwerking met dermatologen, speciaal aangepast aan de behoeften van de gevoelige huid. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van dit product:

-Effectieve reiniging: Micellaire vloeistof reinigt op betrouwbare wijze de huid en het gevoelige gebied rond de ogen en verwijdert zelfs waterproof make-up.

- Verfrissend en verzachtend: Dankzij het komkommerextract verfrist en kalmeert het product de huid bovendien, waardoor het gevoel van comfort wordt hersteld.

-Gevoel van frisheid: de vloeistof geeft de huid een fris gevoel, waardoor deze ideaal is voor dagelijks gebruik.

-Vermindering van overgevoeligheid: De eigenschappen van het product omvatten de vermindering van overgevoeligheid van de huid, wat belangrijk is voor mensen met een gevoelige huid.

-Zonder de pH te verstoren: De formule van de micellaire vloeistof is aangepast om de fysiologische pH van de huid niet te verstoren, wat belangrijk is voor het behoud van het natuurlijke evenwicht.

-Hypoallergeniciteit: Het product is hypoallergeen, wat betekent dat het minder waarschijnlijk is dat het allergische reacties veroorzaakt, wat vooral belangrijk is voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig 's ochtends en 's avonds uw gezicht en verwijder de make-up van de ogen en de halslijn met een wattenschijfje gedrenkt in micellaire vloeistof.

SAMENSTELLING

Aqua / water /eau, peg-6 capryl/caprinezuurglyceriden, natriumcitraat, zinkgluconaat, copper , ginkgo biloba-bladextract, mannitol, xylitol, rhamnose, fructo-oligosachariden, propyleenglycol, citroenzuur, dinatriumedta, cetrimoniumbromide, geurstof ( parfum). [bi 442] Op de verpakking staat altijd de volledige, actuele INCI-samenstelling

114774

Specifieke referenties

ean13
3401345935571

Bioderma Sensibio H2O...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies