Bioderma Sensibio Gel voor het verwijderen van make-up en reiniging 200 ml

€ 16,90
Inclusief belasting

Gel voor het verwijderen van make-up en het reinigen van de gezichtshuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Bioderma Sensibio Gel voor het verwijderen van make-up en reiniging 200 ml

Make-upverwijderings- en reinigingsgel is een cosmetisch middel met kalmerende en reinigende eigenschappen, bedoeld voor de verzorging van de gevoelige en geïrriteerde huid. Dit product is ontwikkeld voor de huid die een zachte maar effectieve reiniging en make-up verwijdering nodig heeft. De formule is gebaseerd op de innovatieve "Physiological pH"-technologie, waardoor de cosmetica zich perfect aanpast aan de natuurlijke pH van de huid, waardoor het risico op irritatie en allergieën wordt geminimaliseerd. De gel is verrijkt met actieve ingrediënten zoals glycerine, glycyrrhizinezuur en allantoïne, die een verzachtend effect hebben op de huid, de irritatie verlichten en de regeneratie versnellen. De make-up verwijderings- en reinigingsgel is zeer effectief in het verwijderen van allerlei soorten onzuiverheden, waaronder make-up, en tast tegelijkertijd de natuurlijke beschermende barrière van de huid niet aan, waardoor deze haar natuurlijke vocht vasthoudt en overmatige drogen. De gel is heel gemakkelijk te gebruiken en aan te brengen, en de consistentie is delicaat en aangenaam in contact met de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op een natte huid. Masseer totdat er schuim ontstaat. Spoel vervolgens voorzichtig en grondig de rest van het preparaat af. Gebruik voor het beste resultaat de reinigingsgel twee keer per dag, 's morgens en' s avonds.

SAMENSTELLING

Aqua / Water / Eau, Natriumcocoamphoacetaat, Propaandiol, Natriumlauroylsarcosinaat, Citroenzuur, Coco-Glucoside, Glyceryloleaat, Natriumcitraat, PEG-90 Glycerylisostearaat, Mannitol, Xylitol, Laureth-2, Rhamnose, Fructooligosacchariden, Tocoferol, Gehydrogeneerde palm Glyceriden Citraat, Lecithine, Ascorbylpalmitaat. [BI 722] De huidige samenstelling staat op de productverpakking

110754
a lot

Specifieke referenties

ean13
3401381507565

Bioderma Sensibio Gel voor...

€ 16,90
group_work Toestemming voor cookies