L'biotica Oxy Treatment hydro Dermo - verstevigend en gladmakend gezichtsmasker 1 stuk

€ 5,30
Inclusief belasting

Door dit masker regelmatig te gebruiken, kunt u genieten van een helderde, verfriste en verstevigde gezichtshuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

L'biotica Oxy Treatment hydro Dermo - verstevigend en gladmakend gezichtsmasker 1 stuk

Het Tightening and Smoothing Dermo-Mask is een hydrogel gezichtsmasker dat veel voordelen biedt voor de huid. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-Stabiele vorm van vitamine C: Het masker bevat een stabiele vorm van vitamine C, die antioxiderende en anti-verouderingseigenschappen heeft. Vitamine C ondersteunt de collageensynthese en vermindert verkleuring, waardoor de huidskleur verbetert.

-Arbutine: Dit ingrediënt blokkeert de synthese van pigment in de huid, wat de vorming van verkleuringen effectief remt en de huid helpt verhelderen.

- Cafeïne en multipeptiden: een complex van stimulerende cafeïne en nieuwe generatie peptiden helpt de huid dikker te maken en gezichts- en permanente rimpels te verminderen door de collageensynthese te stimuleren.

-Snelle resultaten: Na het eerste gebruik van het masker voelt u onmiddellijke effecten, zoals het verhelderen en verfrissen van de huid en een gevoel van versteviging.

- Werkzaamheid bevestigd door tests: toepassingstests toonden aan dat de proefpersonen na 4 weken regelmatig gebruik van het masker de vermindering en verlichting van verkleuringen en de uniformering van de huidskleur bevestigden.

-Beoogd gebruik: Dermo-Mask is bedoeld voor de huid met een ongelijkmatige kleur, verkleuring, grijs en uitgedroogd.

Door dit masker regelmatig te gebruiken, kunt u genieten van een helderde, verfriste en verstevigde gezichtshuid. Het zachte verkoelende gevoel dat het masker direct na het aanbrengen biedt, kan ook een aangename huidverzorgingservaring zijn.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op een grondig gereinigde en getinte huid met producten uit het PURE Estetic-assortiment. Knip het zakje voorzichtig open. Haal het masker uit de verpakking en vouw beide delen open. Breng aan op het gezicht, beginnend vanaf het bovenste gedeelte. Laat het masker 15-20 minuten intrekken. Na de aangegeven tijd verwijdert u het masker voorzichtig van uw gezicht en masseert u de resterende essentie in de huid.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, methylpropaandiol, Chondrus Crispus-extract, kaliumchloride, Ceratonia Siliqua-gom, sucrose, cellulosegom, xanthaangom 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , cafeïne, arbutine, Panthenol , kopertripeptide-1, Copper -8, palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Pentapeptide-4, Nonapeptide-1, Palmitoyl Tripeptide- 5 , Acetyl Tetrapeptide-3, Acetyl Tetrapeptide-5, Palmitoyl Hexapeptide-12, Hexapeptide-9, Oligopeptide-1, Acetyl Octapeptide-3 , Acetyl Pentapeptide-1, Pentapeptide-18, Palmitoyl Tripeptide-38, Tripeptide-3, Acetyl Tetrapeptide-2, Hexapeptide-11, Pentapeptide-3, Acetyl Decapeptide-3, Acetyl Tetrapeptide-11, Palmitoyl Tripeptide-28, Decapeptide-4 , Caprooyl Tetrapeptide-3, Myristoyl Octapeptide-1, Hexapeptide-10, Hexapeptide-3, Trifluoracetyl Tripeptide-2, Tripeptide-1, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetaat, Palmitoyl Tripeptide-8, Allantoïne, dinatriumedta, PEG-60 Gehydrogeneerde Ricinusolie, 1.2-Hexaandiol, Hydroxyacetofenon, Glyceryl Caprylaat, Parfum, CI 77891, CI 77007. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113000

Specifieke referenties

ean13
5900116085975

L'biotica Oxy Treatment...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies