L'biotica Meso Therapy Dermo - behandeling Verstevigende en herstellende nachtgezichtscrème 35 ml

€ 13,79
Inclusief belasting

De crème is geschikt voor gebruik 's nachts en helpt de tekenen van huidveroudering tegen te gaan en zorgt tegelijkertijd voor hydratatie en voeding

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

L'biotica Meso Therapy Dermo - behandeling Verstevigende en herstellende nachtgezichtscrème 35 ml

De Firming and Regenerating Night Dermotreatment is een nachtcrème met een rijke consistentie. Dit zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen:

-Rijke textuur: De crème heeft een rijke textuur die perfect is voor gebruik 's nachts. Het werkt tijdens het nachtelijke huidritme en zorgt voor intensieve verzorging en regeneratie.

CELL TECH RENO-PROTECTOR®: De crème maakt gebruik van de gepatenteerde CELL TECH RENO-PROTECTOR®-technologie met drievoudige werking. Het heeft anti-aging eigenschappen, beschermt en versnelt het celregeneratieproces en biedt fotoprotectie. Het is een effectieve bescherming tegen huidveroudering.

- Retinol : De crème bevat de optimale concentratie pure retinol, die de collageenproductie stimuleert, rimpels vermindert, de spanning en elasticiteit van de huid verbetert. Het heeft antirimpeleigenschappen en helpt de huid te vernieuwen.

-Hydratatie: Dankzij hyaluronzuur in vier vormen hydrateert de crème de huid effectief en houdt water vast, zelfs in de diepere lagen van de opperhuid. Dit vertaalt zich in gladheid en hydratatie van de huid.

-Voeding en liftend: Ingrediënten als ceramiden, fytocollageen, squalaan en sheaboter voeden de huid en zorgen voor een liftend effect. De huid wordt elastischer en gladder.

-Werkzaamheid bevestigd door onderzoek: Instrumentele tests hebben een toename van de huidelasticiteit en een vermindering van de diepte van rimpels aangetoond na regelmatig gebruik van de crème. Toepassingstests uitgevoerd bij een groep vrouwen bevestigden een verbetering van de stevigheid en elasticiteit van de huid en vermindering van diepe rimpels.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde huid van gezicht en hals, vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik elke avond.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, pentyleenglycol, butyrospermum parkii-boter, squalaan, pentysthrityltetraisostearaat, cetearylalcohol, trioleïne, arachidylalcohol, dimethicon, behenyalcohol, gehydrogeneerde plantaardige olie, propaandiol, tocoferilacetaat, glryrylstearaat, natriumgeacetyleerd hyalururonaat, natriumhyaluronaat, natrium Hyaluronaat-crosspolymeer, Ceramide NP, Ceramide NG, Retinol, Gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, Mangiferine, Hydroxyacetofenon, Lecithine, Collageenaminozuren, Glyceryldioleaat, Arachidylglucoside, Cafeïne, Hydroxypropylzetmeelfosfaat, Gehydrogeneerd polydecene, Hydroxypropylcyclodextrine, Ethylhexylglycerine, Parfu m. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112992

Specifieke referenties

ean13
5900116085838

L'biotica Meso Therapy...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies